4ka - Štvrtý mobilný operátor
Re: 4ka - Štvrtý mobilný operátor
ak ste pozorne pozreli to video bolo spomenute ze nemci urobili vyskum vplyvu vyzarovania BTSiek na cloveka. Meraniami a testami sa zistilo ze vysoka koncentracia BTSiek na jednom mieste v okoli 300m posobi ako radioaktivne ziarenie ! uz teraz v tej oblasti museli dostavat riadne davky z 3 blizko postavenych BTSiek a este do toho tam SWAN postavil dalsiu. Najviac sa mi ale paci ta cast kde hovoria o podmienke predlozit technicke specifikacie a dokumentacie ktore SWAN ale nepredlozil .. tak ako na tlacovke ked predstavovali 4ku a na priame otazky neboli ochotni odpovedat a radsej okamzite ukoncili tlacovku tak aj v tomto pripade hraju mrtveho chrobaka. Aj preto im nepovolili obyvatelia dany vysielac, lenze ako to na SVIK byva, ten tam stoji dodnes a pekne to do ludi pali..
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
To je take jedna babka povedala...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Mal som kolegu čo býval vo vysokom činžiaku a ked sa hlasovalo za BTS tak bola velká časť proti...
Až dokedy sa nedozvedeli kolko bude operátor ročne platiť za nájom, zrazu nikomu nevadilo že tam bude BTS. Viem že v tej dobe plánovali zateplenie činžiaku a vdaka BTS-kám na streche nielen že urobili zateplenie, ale aj vybudovali vlastnú kotolnu a pritom sa nemuseli ani tolko zadlžiť.
Až dokedy sa nedozvedeli kolko bude operátor ročne platiť za nájom, zrazu nikomu nevadilo že tam bude BTS. Viem že v tej dobe plánovali zateplenie činžiaku a vdaka BTS-kám na streche nielen že urobili zateplenie, ale aj vybudovali vlastnú kotolnu a pritom sa nemuseli ani tolko zadlžiť.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
somarina.. realne nieje dokazany skodlivy vplyv na zdravie ci uz bts alebo mobilov.. realne nieje dokazane ale zasa neznamena, ze to tak nieje. ano, mozno je to tak, ze dlhorocny vplyv BTS ma vplyv na zdravie, lenze to sa kvoli inym okolnostiam neda prisudit IBA BTS.
osobne by som pod BTS byvat nechcel, ale ako pisem, zdravie to neposkodi "rychlo".
osobne si aj v pripade mobilov myslim, ze kludne zdravie poskodzovat mozu, ale neda sa to odmerat a stanovit. proste, az po 20-30r mozno ludia zistia, ze ziju kratsie a ze sa to postupne naopaj zmensuje a nie predlzuje dlzka zivota a potom to prisudia mobilom. na zapade mom. dlzka zivota rastie. prisudzuju to kvalitnym potravinam, zdrav. starostlivosti a pod. zaujimave, ze preco potom ludia nadavaju ake jedlo jeme teraz a ake kvalitne bolo predtym.. to su vsetko ako pise vyssie mac famy - jedna baba povedala,
Jeden si mysli to, druhy tamto. Podla merani bts neskodi a bodka, to je ale holy fakt. ci skodi dlhodobo, a ci dvaja rovnako stari 30r budu po 30r jeden bez bts a druhy byvajuci pod bts na tom rovnako je tiez otazne. nieco take sa ale vyskumat neda, takze radsej zijme s pocitom ze bts a mobily nam az tak velmi neskodia, nie viac ako cigy a alkohol
osobne by som pod BTS byvat nechcel, ale ako pisem, zdravie to neposkodi "rychlo".
osobne si aj v pripade mobilov myslim, ze kludne zdravie poskodzovat mozu, ale neda sa to odmerat a stanovit. proste, az po 20-30r mozno ludia zistia, ze ziju kratsie a ze sa to postupne naopaj zmensuje a nie predlzuje dlzka zivota a potom to prisudia mobilom. na zapade mom. dlzka zivota rastie. prisudzuju to kvalitnym potravinam, zdrav. starostlivosti a pod. zaujimave, ze preco potom ludia nadavaju ake jedlo jeme teraz a ake kvalitne bolo predtym.. to su vsetko ako pise vyssie mac famy - jedna baba povedala,
Jeden si mysli to, druhy tamto. Podla merani bts neskodi a bodka, to je ale holy fakt. ci skodi dlhodobo, a ci dvaja rovnako stari 30r budu po 30r jeden bez bts a druhy byvajuci pod bts na tom rovnako je tiez otazne. nieco take sa ale vyskumat neda, takze radsej zijme s pocitom ze bts a mobily nam az tak velmi neskodia, nie viac ako cigy a alkohol
Spoiler: ukázať
lol, ste ustrachany z BTS ale ze v kazdom byte vam router sije do vsetkych stran wifi nikoho netrapi A toto je tema o 4ke, nie o BTS. Tak prosim drzat sa temy.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
newmi: v nedávnej dobe boli zverejnené závery výskumov na myšiach, robili testovanie neustálym ožarovaním z " BTS". Viac ako polovica myší začala trpieť neuro problémamy, to určite nie je náhoda . A stavom akým tam teraz je / 4 BTS na malom území / sú ľudia "pokusnými myšami v praxi"
a aby som nebol úplne OT, 4ka zverejnila že už má 12tis zákazníkov. Skúšal teda niekto už reálne ten 1GB balíček ? určite nie sú nasadené nejaké blokovanie protokoly ? lebo rozmýšľam že po vypnutí dátového programu čo mám v Telekome prejdem na SWAN. A ešte by sa hodili reálne hodnotenia kde teda signál chytáte a kde nie kedže mapa pokrytia neexistuje a ani nebude.
a aby som nebol úplne OT, 4ka zverejnila že už má 12tis zákazníkov. Skúšal teda niekto už reálne ten 1GB balíček ? určite nie sú nasadené nejaké blokovanie protokoly ? lebo rozmýšľam že po vypnutí dátového programu čo mám v Telekome prejdem na SWAN. A ešte by sa hodili reálne hodnotenia kde teda signál chytáte a kde nie kedže mapa pokrytia neexistuje a ani nebude.
- adam102
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 10. Jan, 2008, 14:00
Dnes je presne tyzden, co som si bol kupit kartu. Mam ju spolu s O2 v 3G dual-sim telefone, cize internet mi ide 2G. Pokrytie citit, ze je slabsie. Doma v byte na kraji mesta internet bez sance, pred vchodom uz ako-tak. V prednaskovej sale ide, na zachodoch (v suterene) uz nie. V autobuse ide cely cas, na uliciach zatial vsade kde som bol. Pouzivam ho len na socialne siete a emaily, obcas web. P2P a Youtube nemam odskusane, s 250 kb/s by to bol riadny masochizmus
Ja osobne som spokojny, teraz sa smejem sam sebe, ze som platil 3€ za 100 MB.
šak teraz za tých 100 MB zaplatíš 4 eurá u 4Ky a navyše máš len 2G sieť ak som ťa dobre pochopil tak rozmýšľam kde je ten good deal pre tebaadam102 napísal:Dnes je presne tyzden, co som si bol kupit kartu. Mam ju spolu s O2 v 3G dual-sim telefone, cize internet mi ide 2G. Pokrytie citit, ze je slabsie. Doma v byte na kraji mesta internet bez sance, pred vchodom uz ako-tak. V prednaskovej sale ide, na zachodoch (v suterene) uz nie. V autobuse ide cely cas, na uliciach zatial vsade kde som bol. Pouzivam ho len na socialne siete a emaily, obcas web. P2P a Youtube nemam odskusane, s 250 kb/s by to bol riadny masochizmus
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM
OT: Byvat pod BTS je omnoho lepsie ako vedla nej ... a ano el. smogu je uz tolko, ze telu uz je jedno ci pribudla BTS-ka alebo nie ...
- adam102
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 10. Jan, 2008, 14:00
4ka ma 1024 MB za 1 €. 4 € sa plati za kartu so 4 € kreditom.gamer222 napísal:šak teraz za tých 100 MB zaplatíš 4 eurá u 4Ky a navyše máš len 2G sieť ak som ťa dobre pochopil tak rozmýšľam kde je ten good deal pre teba
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
adam to je pekne ale ked mas len 2g tam to pre teba neplati
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
tiez som si neviem preco myslel, ze v 2G to neplati ale plati:
https://www.4ka.sk/media/docs/Cennik_4ka.pdf
DOPLNKOVÉ SLUŽBY - DÁTOVÝ BALÍK
4G GIGA Objem dát 1 GB v mobilnej sieti 4ky (4G, 2G) 1 € / 30 dní
Objem dát v dátovom balíku sa neuplatňuje v prípade prenosu dát v národnom roamingu v mobilnej sieti
obchodného partnera Podniku.
Cize, moze byt v 2G ale iba v 4ke sieti. Ak by bol v narodnom roamingu 2G uz plati a data sa nestahuju z balicka,
https://www.4ka.sk/media/docs/Cennik_4ka.pdf
DOPLNKOVÉ SLUŽBY - DÁTOVÝ BALÍK
4G GIGA Objem dát 1 GB v mobilnej sieti 4ky (4G, 2G) 1 € / 30 dní
Objem dát v dátovom balíku sa neuplatňuje v prípade prenosu dát v národnom roamingu v mobilnej sieti
obchodného partnera Podniku.
Cize, moze byt v 2G ale iba v 4ke sieti. Ak by bol v narodnom roamingu 2G uz plati a data sa nestahuju z balicka,
4 centy, nula ti tam ubehla
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed