Po tom ako moja predošlá zostava získala nemalý úspech, oslovila ma priamo spoločnosť MSI či by som nemal záujem zapojiť sa do súťaže týkajúc sa modding počítaču- konkrétne bielo-čierna schéma pre MSI PRO MOD season 3. Teda požiadavka od MSI je komplet bielo-čierne prevedenie celej úpravy. Neváhal som a tejto možnosti som sa hneď chopil bez váhania.
Spoločnosti ako MSI, Intel, Thermaltake a G.SKILL zohrali hlavnú úlohu a samozrejme dodali všetky dôležité komponenty pre stavbu počítača ako sponzorský dar.
Nesmiem zabudnúť ani na dôležitú spoločnosť, konkrétne Tichépc.sk, ktorá bude taktiež zúčastnená ako sponzor v tomto projekte. Konkrétne mi dodajú ich vlastnoručne vyrobenú custom TichéPC kabeláž a poprípade ďalšie veci týkajúce sa moddingu. Za čo im ďakujem.
Použité komponenty v projekte:
Základná doska: MSI Z170A Krait Gaming
Procesor: Intel Core i5-6600K
Chladič na procesor: Thermaltake NIC C4
Grafická karta: MSI GTX 960 2GD5T OC
Operačná pamäť: G.SKILL Ripjaws V: DDR4 3000MHz 8GB
Skrinka: Thermaltake Versa H35
Ventilátory: Thermaltake Riing 12 White
Zdroj: Thermaltake TR2 500W Gold
Začneme teda samotným casemoddingom. Aktuálne je celý projekt vo fáze prípravy. Prichytávam si veci na samotný modding, nákup farieb/plexi, vybavujem rezanie nálepok a podobné dôležité záležitosti potrebné k projektu(Tu mi budú pomáhať Le_Frog a mino_85).
Fotky očakávajte už čoskoro. Pridám fotky komponentov zozačiatku a neskôr samozrejme budem pridávať pravidelne fotky počas moddingu, tak ako MSI odo mňa požaduje.
Tak hádam som zhrnul všetko dôležité, ak by vás niečo zaujímalo alebo by ste mali nejaké nápady na modding, kľudne sa pýtajte / píšte.