Stíšenie PC /radikálne/
Re: Stíšenie PC /radikálne/
Ako ja ratam s tým, že skôr či neskôr ju vymením a 750ti sa javi ako veľmi dobrý kandidát. Našťastie súčasne chladenie stačí ako-tak na aktuálnu prevadzku, aj keď spokojný úplne niesom. Čiže v najbližšom nákupe by mal byt zdroj, haf xb a grafika. Uz len zistiť rozteč, ale v tomto vyzera byt AF veľmi prispôsobivý.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
po roku a pol mensi update: GTX560Ti bola nahradena GTX960. Ta ide na default nastaveniach a pri hrani GTA V sa teplota vysplha na 85°pri ziadnom airflow
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
nemas fan ani v zdroji ?
Zdroj je Fortron Xilenser 400W. Zatial je iba pozicany asi pol roka, ale spokojny som. Pravdepodobne kupim taky isty, pripadne nejaku kvetinku, uvidime podla ceny.
Akurat tam mam nahodeny taky sikmy plastovy odklon nad zdrojom, kedze zdroj je v spodnej casti a teply vzduch by stupal rovno na graficku kartu. Skusim to odfotit ked sa dostanem k normalnemu fotaku.
Akurat tam mam nahodeny taky sikmy plastovy odklon nad zdrojom, kedze zdroj je v spodnej casti a teply vzduch by stupal rovno na graficku kartu. Skusim to odfotit ked sa dostanem k normalnemu fotaku.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ak príde k tomu kupovaniu, tak odporúčam kvietok, daný FSP výtvor je predražený a to, čo ponúka by zodpovedalo možno cene 90€
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Mam taky pocit, ze ten xilenser bol z nejakej akcie, okolo 100 bez dane. Mozno bol aj vystaveny, to uz neviem, ale je tam full zaruka, takze sme neriesili. Kamos ho teda hned objednal, ze si ho da do novej masiny a ta sa uz odklada hodne dlhy cas, tak si ho uzivam ja
Ked budem kupovat zdroj, tak by som velmi rad nieco okolo tej stovky a tam mi akurat cenovo pasne golden silent od kvetinky.
Ked budem kupovat zdroj, tak by som velmi rad nieco okolo tej stovky a tam mi akurat cenovo pasne golden silent od kvetinky.
ja odporucam zvukovku vybrat a zdroj otocit ak sa ti bude dat upevnit (ak nie tak zvrtni zo dve nove dierky do skrine... zdroj ti zoberie nejake teplo od vga a neuskodi mu to ..
i7 980x/XSPC 12GBhyperxtriple x58/EKfull gtx580/EKfull hd5970/customblock AX1,2KW Obsidian 700D Phobya 360+280+redux,..Laing+xspc...