display driver stopped
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 10. Okt, 2015, 17:51
display driver stopped
info
ahojte mám takýto problém, nikdy mi to nezobrazovalo, hľadal som to aj na iných fórach ale moc sa nevyznám do toho
keď spustím Photoshop, tak mi toto urobí, následne keď tam pridám obrázok zamrzne to a nič nemôžem robiť, viete mi prosím poradiť?
takisto mi to robí keď niekedy otvorím obrázok, či spustím video
skúsil som odinštalovať ovládač, potom mi photoshop išiel, ale videá mi sekalo vo full screene a jas sa mi nedal zmeniť, následne, pri nainštalovaní aktuálneho ovládača, mi to zas nabehuje, čierna obrazovka a potom toto
dodám všetko čo bude treba
ďakujem za každú radu
ahojte mám takýto problém, nikdy mi to nezobrazovalo, hľadal som to aj na iných fórach ale moc sa nevyznám do toho
keď spustím Photoshop, tak mi toto urobí, následne keď tam pridám obrázok zamrzne to a nič nemôžem robiť, viete mi prosím poradiť?
takisto mi to robí keď niekedy otvorím obrázok, či spustím video
skúsil som odinštalovať ovládač, potom mi photoshop išiel, ale videá mi sekalo vo full screene a jas sa mi nedal zmeniť, následne, pri nainštalovaní aktuálneho ovládača, mi to zas nabehuje, čierna obrazovka a potom toto
dodám všetko čo bude treba
ďakujem za každú radu
Re: display driver stopped
mas nvidiu ?
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
jaj nevsimol som si, ale viem, ze mne take bludy robilo na ntb s nvidiou ked som mal v ovladacoch od grafiky nastavenu polozku rezim spravy napajania na adaptivny, ked som to prepol na na max. vykon tak to uz nerobilo...
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
mne to tiež robilo na GTX 295,... preinštaloval som asi 7 driverov a 2x windows,... potom som po nej trepol a bol pokoj doblikala
.
tiez riesenie a ake jednoduche a efektivne
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Mne to robieva obcas NVidia v sluzobnom lenovo W520. Riesenie som zatial nenasiel. Driver n-krat updatovany. Aj BIOS v notebooku asi 3 X. Zatial nic nepomohlo.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
proste zmeň ovládače
v 10 to nejde moc ani amd a nv je na tom ešte horšie
v 10 to nejde moc ani amd a nv je na tom ešte horšie
Spoiler: ukázať
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
toto zvykne robit aj ako prvy priznak odchadzajucej VGA, specialne ak tam mas radu 76.. alebo 64..
Nieco take som videl na ZBook 14/15 s firepro v solidworks - ovladac spadol, ked sa firepro vypla. Riesenim bolo dat GPU v nastaveniach na max. vykon a hlavne vypnut "additional power savings". Tiez nezabudni dat photoshop.exe na "high performance" v amd catalystoch
-
- Nový používateľ
ono to robí aj keď si dám nastavenie grafiky, prakticky keď zapnem nejaké video, alebo otvorím si nejaký obrázok, neviem či mám skúsiť preinštalovať windows či to v niečom pomôže, ale už si fakt neviem dať rady
- hopkok
- Používateľ
reinstall, ak nepomoze vadna VGA, aku tam mas vlastne presne grafiku?
-
- Nový používateľ
preinstaloval som windows a som na tom istom, docista som dal vsetko vymazat a nic nepomohlo uz fakt neviem co robit
ktory vlastne ovladac mam skusit aktualizovat? alebo presne linky mi neviete dat prekne prosim? lebo sa zblaznim, ci nechat stary ci co mam robit fakt neviem a stracam nervy
[img]oi58.tinypic.com/30rqkqg.jpg[/img]
ktory vlastne ovladac mam skusit aktualizovat? alebo presne linky mi neviete dat prekne prosim? lebo sa zblaznim, ci nechat stary ci co mam robit fakt neviem a stracam nervy
[img]oi58.tinypic.com/30rqkqg.jpg[/img]
- hopkok
- Používateľ
vadna VGA, 100%
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
aku mas GK ? skus starsie ovladace kludne aj rocne..podla veku tvoje gk najlepsie,alebo si zisti,ktoy driver na nu je naj
stare amd veci daj prec aj cez driver sweeper
stare amd veci daj prec aj cez driver sweeper