Ahojte,
kamarat by chcel poradiť čo najlacnejšiu full hd telku ku Xboxu ONE. t.j. najlepšie tak okolo 300€, keď nič v tej cene nebude vhodné tak nie je problém niečo priplatiť.
Nejaké špeciálne požiadavky nemá, Input lag asi nebude žiadna sláva v tejto cene, no nebudú sa na tom hrať FPS hry, tak by to malo byť v pohode. Len nech to má celkom obstojný obraz a zobrazenie čiernej - občas nevylučuje nejaký ten film/seriál.
Ďakujem
lacna TV ku Xboxu
lacna TV ku Xboxu
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
Re: lacna TV ku Xboxu
pri TV k hernym konzolam si treba dat naozaj pozor na input lag, odozvu panelu etc.. videl som hrat hry na shit TV (sencor, a rozne tesco za 250€) a mozem s kludnym svedomim povedat ze to bol najhorsi herny zazitok. Prakticky sa to nedalo hrat kedze sa nato nedalo kukat, odozva priserna vsetko rozmazane, input lag ani nehovorim (a ten teda nieje dolezity len u FPS, ale vsade)
Kupovat TV ku konzole mi pride naozaj najtazsie, lebo maloktore recenzie okrem specifickych zahranicnych uvadzaju potrebne udaje.
Odporucil by osm ta na stranku hdtvtest, kde testuju aj "herne zaradenie".
Kupovat TV ku konzole mi pride naozaj najtazsie, lebo maloktore recenzie okrem specifickych zahranicnych uvadzaju potrebne udaje.
Odporucil by osm ta na stranku hdtvtest, kde testuju aj "herne zaradenie".
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
jaj zas tesco sracky su neni vhodne ani na pozeranie televizie, obraz priserny, tam sa predava len odpadova elektronika
nikto nič ? nejaká VA telka so 100hz ?
okolo 300€ (+-100)
okolo 300€ (+-100)
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim