CPU intel/amd + MB

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Xeigen
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 13. Dec, 2012, 12:47

Re: CPU intel/amd + MB

Príspevok od používateľa Xeigen »

Z170A má navyše USB3.1 .
Označujú to ako USB3.1-GEN2 a klasické USB3.0 označujú ako USB3.1-GEN1
http://gaming.msi.com/article/usb-3-1-g ... -explained
dancenatic
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Po 12. Mar, 2012, 20:58

Príspevok od používateľa dancenatic »

themaestrohun napísal:a je tam neaky rozdiel medzi i7 4 jadra a i5 4 jadra lebo podla mna to vela nenarobi tie virtualne jadra.
preto chcem predat lebo o rok alebo neskor to uz nepredam alebo len za velmi nizku cenu
Záleží aj od toho aké hry preferuješ a či si ochotný uberat aj nejake detaily. Ak si menej naročný, tak ti bude stačit aj i5 ale novšie hry už využívaju aj viac jadier ako 4 vie to znížit stutter v hrách. Netreba sa pozerat iba na priemerné FPS ale aj na frametimes napr. http://techreport.com/review/28751/inte ... reviewed/6
A ked si robíte srandu z FX CPU, aj ste niekto skúsily na tom hrat nejake hry aj z vyladenym CPU-NB + HT ? Ten cpu nepotrebuje pre večsinu hier žiaden extrem oc a stačí mu okolo 4.5 - 4.6 Ghz ale treba vyladiť to cpu-nb aspon na 2600 inak mate zlý frametimes.
Asnod
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05

Príspevok od používateľa Asnod »

Skusat to nemusim. Minimalne FPS to ma na urovni dualcore pentia, co viac cloveku k zivotu treba. Azda mi nechces naznacit ze tym ziskas 100% performance boost. Je to procak absolutne nevhodny na hranie co vidis aj v teste ktory si linkol, na i5+ dostanes rovnake fps aj s o triedu horsiou grafikou. Je tak akurat vhodny pre fandov na OC, mozno na nejaku pracu pre multitasking ale od herneho cpu ma daleko.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Návrat na "Nákupná poradňa"