Zdravim kamosi
zas otazka
mam legalny zakupeny win 8 pro a potrebujem mat na nom win 7, lebo od win 8 mi nefunguje HW kluc a soft na konfiguraciu masiny, laseru. pocul som niekde, ze si mozem naistalovat win 7, ked mam zakupenu verziu win 8. alebo viete mi povedat, ci som povinny zakupit starsiu verziu. a zas ked naistalujem win 7, zrejme sn nepouzijem. vie niekto riesenie?
dakujem a prajem pekny den.
windows 8 na win 7
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: windows 8 na win 7
vyrobca tej masiny nic, nezajem?lebo od win 8 mi nefunguje HW kluc a soft na konfiguraciu masiny, laseru
Nejake akcie na downgrady sa vacsinou uvadzaju v dobe uvadzania noveho OS, v pripade win8 si niekolko rokov pozadu.
Zavolaj na aktiv. linku MS, nezadavaj tam ziadnu vlbu, prepoji ta na operatora a jeho sa spytaj ci sa konkretne tvoja edicia win8 da downgradovat.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
asi hodinu klikam po strankach MS a neviem sa dopatrat na downgrade win 8 a ani na telefonne cislo na ziadnu podporu, kde by mi vedeli povedat relevantnu odpoved a sposob. toto je MS.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
sak ofiko podpora pre SK
pripadne maju aj MS community fora.
aktivacna linka ma vseobecne zname cislo tusim 0800 178 278
pripadne maju aj MS community fora.
aktivacna linka ma vseobecne zname cislo tusim 0800 178 278
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
dakujem tým, co sprispeli, pre preklikani a po par debatach priamo s MS som sa dozvedel, ze nie len serverove verzie, ale aj desktopove verzie je mozne downgradovat o dve verzie. a ako to prebehne, potom napisem. bude to asi zaujimave.
downgrade je mozne v MS, ako som vravel, ale verzia musi byt uz pred tym legalna a zaregostrovana, ked je win 8.1 profesional, mozte downgrade len na verziu profesional. opakujem, na verziu, ktoru ste si pred tym zakupili a zaktivovali. a potom sa pol hodinu preklikate cez telefonneho sprievodcu a mozno Vas nejaka JANKA nesudna, ze ste to neurobili na dobru verziu. pri instalacii, ja som robil win 7 pro, musite zadat uz existujuci PK, aby ste mohli vygenerovat kluc, ktory im zavolate do MS a oni Vam to zas aktivuju.
tak asi tak dva dni priebeznej prace, kym som sa preklikal, ale uz viem.... my vieme..... pekny den vsetkym prajem.
tak asi tak dva dni priebeznej prace, kym som sa preklikal, ale uz viem.... my vieme..... pekny den vsetkym prajem.