Ja som nahodil na svoju docasnu Lumiu 640 LTE build 10136, ale nestalo to za vela. Este vela aplikacii padalo, fotky to robilo v nizkom rozliseni, tak som sa vratil k 8.1. Minuly tyzden som nahodil najnovsi build 10586.11, ktory je aj v Lumii 950 a ten ide vyborne. Zatial som sa nestretol s padmi aplikacii, pocitovo to ide dostatocne rychlo.
Nedotiahnuty je MS Edge, ktory niektore stranky vyslovene nezvlada zobrazit, inde zase funguje lepsie ako povodny IE v 8.1. Dalsi nedostatok je nemoznost dodatocne upravit fotku urobenu cez Rozsirene snimanie.
Nedotiahnuta bola Vymena sprav, ktora mi ukazovala spravy zo Skypu, pricom samotny Skype mam nainstalovany tiez, cize mi chodili dvojite notifikacie. Nastastie po 2 dnoch sa objavil update, kde som vedel vyhodit Skype z vymeny sprav, takze v tom mam zase poriadok.
Cize z mojho pohladu je posledny build pouzitelny na hlavne zariadenie a zalozna Lumia 610 isla spat do suflika. Zajtra by mala dorazit aj Lumia 950, tak hadam sa zbavim aj tejto 640tky