TV s AndroidTV

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

TV s AndroidTV

Príspevok od používateľa killswitch »

cau,
v blizkej buducnosti budem kupovat novu TV. rad by som aby spolupracovala s Plexom a najlepsia moznost sa mi vidi ako nieco s AndroidTV. viem, ze nejake modely robia Sony a Phillips. existuje uz nejaky model, ktory nerobi prilis kompromisy a zozeniem ho do 1000 eur? povedzme vo velkosti 50 palcov? najcastejsie sa budu pozerat 720p filmy + magio. rad by som vyuzival aj netflix, ak pride na nas trh.

ako je vlastne na tom AndroidTV ako system? mate s tym niekto osobnu skusenost? je to svizne a bezproblemove?
newmi
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00

Re: TV s AndroidTV

Príspevok od používateľa newmi »

osobne nemam ale tu to moc nechvalili.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Andre
TV & Audio expert
TV & Audio expert
Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Andre »

nechces este pockat/dosetrit a zobrat rovno oled? 1000e by som za lcd uz nedal
http://televizor.heureka.sk/lg-55eg910v/
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
killswitch
VIP
VIP

newmi napísal:osobne nemam ale tu to moc nechvalili.
pripada mi, ze tie nedostatky idu zvacsa na vrub sony. neviete, ci je to ako pri romkach na telefonoch, ze tie aktualizacie systemu ma pod palcom vyrobca zariadenia?
nechces este pockat/dosetrit a zobrat rovno oled? 1000e by som za lcd uz nedal
http://televizor.heureka.sk/lg-55eg910v/
toto je uplne mimo rozpocet. navyse nechcem proprietarny system od nejakeho vyrobcu. to uz by som skor riesil nejakou lacnejsou plazmou a dokupim k tomu chromecast, to by na plex malo stacit.

pojdem si asi osahat ten android niekam do predajne. ma phillips niekde v BA showroom?
Broolly
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 26. Sep, 2008, 07:40

Príspevok od používateľa Broolly »

Osobne mam tento od sony maximalna spokojnost ja som to bral koli konzole (VA-panlu) http://televizor.heureka.sk/sony-bravia-kdl-55w809/
Spoiler: ukázať
CPU: Intel 3570K 4.6 GHz, Watercooling: EK Supreme HF Actal + 4x 120 mm Noisblocker Multiframe S1 on XSPC RX480 + Laing Ultra + EK Top V2 + EK RES 250 Rev2, Silentstar Quad MB: Gigabyte z77x UD5 TH, RAM: Team DDR3 8GB (2x4GB) 2133MHz Xtreem Vulcan CL11, HDD: OCZ Vertex 3 max iops 240gb, 2x Samsung F4 320GB Raid0, Seagate Baracuda Green 2 TB, Seagate Pipeline 2TB DVD RW: Sony AD-7260S, Lite-On iHAS124 GPU: Asus Geforce 8800 GTS 512 DDR3 + EK 8800 GT SLI Ready, PSU: Seasonic Platinum Series Fanless 520 W, Monitor: 27"LCD Samsung P2770HD, CASE: Lian-Li PC-V 2110 Black Regulátor: Scythe Kaze Master, KEYBOARD: Microsoft X6, MOUSE: Logitech G700, GAMEPAD: Microsoft X360, SPEAKERS: Logitech Z906, Headphones: Superlux HD668B + AKG Velur,
killswitch
VIP
VIP

vedel by si zhodnotit ten system aspon jednou dvoma vetami? ci je to svizne, ci to pada? su nejake castejsie aktualizacie? pouzivas nejake aplikacie?
LtK
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 09. Mar, 2004, 14:00

Príspevok od používateľa LtK »

Ja by som to asi riesil nakupom 2 zariadeni.
Telka - najsamlepsi obraz, aky v cenovej kategorii najdem. V podstate bez ohladu na technologiu.
Smart = nejake usb zariadenie co to zvladne (to je cca 100ka).

Nevyhoda = 2 zariadenia, mozno aj 2 dialkove.
Vyhoda = ak sa nieco z toho pokazi, je tu velka sanca, ze druhe zariadenie zostane ok. A k sprostej telke s vybornym obrazom si mozem dokupovat nove smart zariadenia aj kazdy rok...

Radsej kvalitny obraz a minimum smartu ako naopak. Presiel som zo 42ky plazmy na 55ST60 (obe Panasonic) a zatial nikto doma nepovedal, ze by chcel nieco ine. Dokonca ani svokra nie...
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504
killswitch
VIP
VIP

ano, jedna z moznosti je dobra telka a k tomu chromecast. android aplikacia Plex mi potom vie castovat do telky co potrebujem. takze telefon by bol ovladac. neviem potom ale, ze ako by to ovladali ini clenovia domacnosti. asi by som musel vyhradit nejake zariadenie cisto len na ovladanie Plexu, co sa mi zda dost komplikovane.

ale ako pisem, tak je to jedna z moznosti a mozno pri nej nakoniec zostanem. uvidime, vyzera to tak, ze nakupovat sa bude az po novom roku.
newmi
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa newmi »

tie smart usb bazmeky nie su az take super ako sa zda. Uz som to tu viackrat spominal. Obyc LCD Samsung telka stara 4 roky mi toho prehra viac ako takyto smart usb volaco. Ale na youtube to je fajn :-)
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
killswitch
VIP
VIP

no Samsung ma svoju vlastnu aplikaciu pre Plex, takze to by mohla byt dalsia moznost.
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

https://support.plex.tv/hc/en-us/articl ... supported-

Zoznam smart tv so svojimi specifickymi aplikaciami.

Konkretne Samsung je 3rd party aplikacia, nie je to aplikacia od autorov Plexu. Na druhej strane vyzera byt asi najschopnejsia zo vsetkych :D .
killswitch
VIP
VIP

hej, tu samsung apku poznam, ma to bracho.

kurnik teraz kukam, ze plex pre androidTV este nie je :D asi to fakt poriesim tych chromecastom
LtK
Používateľ
Používateľ

Ja mam toto: https://www.alza.sk/wd-tv-hd-media-play ... d=18845960
Iba full bluray ripy ma problem prehrat, ine som este nemal co by nezvladal. Ma to vlastny ovladac, moje deti s tym vedeli narabat (mal som aj starsiu verziu) ked mali cca 5 rokov.
Telka sama o sebe prehra vselico, ale ked chcem customizovat titulky tak je to des bes.
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
killswitch
VIP
VIP

verim ti, ze si spokojny, ale podla toho co som vygooglil, tak nepodporuje plex (iba ako dlna reciever). plex server bude s najvacou pravdepodobnostou fyzicky uplne niekde inde ako televizor a tak potrebujem streamovat cez internet.
LtK
Používateľ
Používateľ

Samo, ze moje riesnie nie je univerzalne. Ale lepsia telka bez moznosti + ine zariadnie tiez stoji za uvahu, ci ???

BTW v podstate som to ja, kto bude urcovat, co sa moze pozerat. 1TB disk na filmy staci a ked decka nieco chcu, tak pridu za mnou.
Asi to na online sledovanie nie je, ale vidim aku zataz dokazu moje dve deti urvat z pasma ked pozeraju youtube. Esteze neriesim limity, bo UPC...

Návrat na "Nákupná poradňa"