Pomoc pri highend pc 3000e+
Re: Pomoc pri highend pc 3000e+
úplne ti stačí aj 1x(prípadne 2x) na IN a 1x na OUT, potom už len zbytočne pridávaš hlučnosť a vírenie prachu
Spoiler: ukázať
Ok nieco je uz objednane,este som urobil zmenu v doske zoberem namiesto MSI X99A GAMING 7 radsej ASUS x99-A / USB 3.1.
Cena je takmer totozna,ta asuska sa mi paci ze ma lepsie vybavenie sietovky a mal by ju mat rychlejsiu a nasledne aj lepsia odozva a mensi ping v hre,taktiez taktovanie by malo byt na vyssej urovni koly pridavku tych pinov k socketu.
Msi gaming 7 ma zas problem s pamatami neda viac ako 2666mhz.Tie crucialky maju potencial aj nad 2666 mozno tak do 2750.Ale mozno to opravili novsim biosom,blbe ale je ze v specifikaciach uz v zaklade pisu 3333mhz.
Jedine co ma msi lepsie ze ma udajne 3xviac pozlatene konektory k myske a ku klavesnici a tym lepsiu odozvu a reakciu ale ktovie.
Potom vam este napisem ci to vsetko slape ako ma ked mi to vsetko dorazi.
Dakujem za odpovede vsem.
Cena je takmer totozna,ta asuska sa mi paci ze ma lepsie vybavenie sietovky a mal by ju mat rychlejsiu a nasledne aj lepsia odozva a mensi ping v hre,taktiez taktovanie by malo byt na vyssej urovni koly pridavku tych pinov k socketu.
Msi gaming 7 ma zas problem s pamatami neda viac ako 2666mhz.Tie crucialky maju potencial aj nad 2666 mozno tak do 2750.Ale mozno to opravili novsim biosom,blbe ale je ze v specifikaciach uz v zaklade pisu 3333mhz.
Jedine co ma msi lepsie ze ma udajne 3xviac pozlatene konektory k myske a ku klavesnici a tym lepsiu odozvu a reakciu ale ktovie.
Potom vam este napisem ci to vsetko slape ako ma ked mi to vsetko dorazi.
Dakujem za odpovede vsem.
tieto ultra sieťovky a 90x pozlátené konektory sú čistý marketing, reálny rozdiel ~0
Spoiler: ukázať