hojte,
všimol som si túto chybu v HD tune,
počet nestabilných sektorov bol pred dvomi dnami nejak 360, teraz 513.
Mám si pomaly pripraviť prašule na nový disk, alebo sa to dá nejak vyriešiť. secure erase alebo také niečo
pred cca dvomi týždňami, som prehadozoval z IDE na AHCI (kvôli ssd), nemohlo aj to niečo spôsobiť ? je to docela starý PC - v podpise
ďakujem
Current pending sector
Current pending sector
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Current pending sector
zmena rezimu sata radica ti toto neurobi.
ries novy disk, tento mozes pouzivat na nedolezite data, pokial nechcipne. No je nespolahlivy, pocitaj s tym.
ries novy disk, tento mozes pouzivat na nedolezite data, pokial nechcipne. No je nespolahlivy, pocitaj s tym.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
vlastne dnes aj vČera sa mi stalo, že som pozeral seriál uložený na tom disku a v určitom bode sa zasekol, a aj keď som pretoČil dopredu,dozadu tak to zostalo primrznuté.
nejak som tomu nepripisoval žiaden význam, ale mohlo to asi byť aj kvôli tomuto.
každopádne dík, budem sa obzeraŤ po nejakom disku
nejak som tomu nepripisoval žiaden význam, ale mohlo to asi byť aj kvôli tomuto.
každopádne dík, budem sa obzeraŤ po nejakom disku
PS5 Slim
PS5 Slim
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
samozrejme ze sa to deje, disk ma problemy s citanim tych sektorov. Takto ti to moze blbnut pri hocicom, keby si tam mal system a zasiahlo by to nejake dolezite subory, tak skoncis s BSOD, mrznutim, alebo ani nezacne nabiehat.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
nechápem prečo sa všetci čudujú ked sa im niečo v pc kazí
a zrovna hdd chodia na rma po tonách
inak odzálohuj ho a sformátuj, malo by vadné sektory označiť a hdd ešte môže relatívne dlho slúžiť, alebo skapať hned
a zrovna hdd chodia na rma po tonách
inak odzálohuj ho a sformátuj, malo by vadné sektory označiť a hdd ešte môže relatívne dlho slúžiť, alebo skapať hned
Spoiler: ukázať
ja sa nečudujem, už mi dosť vecí odišlo v tom PC. kúpim nový disk a basta.
len som chcel vedieť či niečo pomôže alebo to je proste na odpis a radšej nepoužívať.
len som chcel vedieť či niečo pomôže alebo to je proste na odpis a radšej nepoužívať.
PS5 Slim
PS5 Slim
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
na dolezite data nepouzivat ale hlbkovy format napr. v HD tune write zeroes, urobit znova particiu a mohol by este ficat dalej ale pozor na dolezite data