tak, myslim ze ten red bude stacit,
ak by aj bol pomalsi ako ccem, kupim NASku a drbnem do toho, aj tak o tom uz kua dlho uvazujem, na filmy/hudbu by to mohlo byt fajn, + nejaka telka ktora by to z toho vedela citat.
torrent klient by bolo tiez celkom slusne plus
ale tak to je plan do buducnosti, uvidime kedy to vobec zrealizujem
pozeram ze uz su celkom lacne, trufam si povedat ze aj najlacnejsia by na moje ucely stacila:
https://www.alza.sk/zyxel-nsa320s-d6034 ... d=18851748
ale tak to momentalne sa mi nechce riesit, hlavne potrebujem nieco narvat do PC aby sa mi zmestili vsetky moje... ehm... filmy
HDD ~3TB sekundarny do PC k SSD
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: HDD ~3TB sekundarny do PC k SSD
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Ja som už bol nas...hnevaný z toho, že všetky súbory a "filmy" mám porozhadzované po rôznych interných a externých diskoch, tak som kúpil najlacnejšie Synology NAS, drbol tam 2xRED disky a som sopokojný. Omnoho väčší komfort a rýchlosť ako externé disky. Nehovoriac o všetkých možných balíčkoch, ktoré sa dajú doinštalovať, ako napr DownloadStation, kde sťahuješ torrenty, http, hocičo. NAS môžem len odporúčať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ono zas, mam 2TB externy usb 3.0, a na rychlost sa zrovna nemozem stazovat, povedal by som ze maloktora NASka da take rychlosti
ale dost mozne ze este tento rok sa rozhodnem pre NAS, supnem tam jeden disk 3TB, a po pol roku druhy do raidu jak mirror (nech to niesu rovnake revizie, aj ked neviem ci to ma velky zmysel, skor preto ze je rozdiel dat naraz 100 alebo 200 eur )
ale dost mozne ze este tento rok sa rozhodnem pre NAS, supnem tam jeden disk 3TB, a po pol roku druhy do raidu jak mirror (nech to niesu rovnake revizie, aj ked neviem ci to ma velky zmysel, skor preto ze je rozdiel dat naraz 100 alebo 200 eur )
Steam: michalsveto