Vyber repro
Vyber repro
Caute, mam v plane kupit repraky 2.0, popripade 2.1 k notebooku. Momentalne mam Genius SW-G2.1 1250 a chcelo by to nieco lepsie Pokukal som to tu a aj ine fora a vysli mi z toho Mackie cr4, M Audio av40 a popripade z 2.1 logitech z623. Ktore by boli lepsie, popripade uplne iny model mozte navrhnut, nejake plusy/minusy.
+ zvukovku mam normalne integrovanu (conexant smartaudio hd). Na zaciatok by som fungoval asi iba na nej. Je to velky citelny rozdiel keby som prikupil nejaku externu? Ked tak aku prijatelnu ? Ja som pozeral iba AXAGON ADA-15 MINI HQ
Dakujem vopred!
+ zvukovku mam normalne integrovanu (conexant smartaudio hd). Na zaciatok by som fungoval asi iba na nej. Je to velky citelny rozdiel keby som prikupil nejaku externu? Ked tak aku prijatelnu ? Ja som pozeral iba AXAGON ADA-15 MINI HQ
Dakujem vopred!
Re: Vyber repro
AndrejSVK mi tu na fóre poradil Mackie CR4 a je to fakt TOPka, na tú cenu a veľkosť. Som veľmi spokojný odporúčam.
Spoiler: ukázať
Dakujem. Kupim asi tie. Skusim najpr bez externej zvukovky a ked tak potom nejaku dokupim
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
pozrime ze co nam zlacnelo 4,5" http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... s-c4_5-bt/
a 3,5" http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... s-c3_5-bt/
a 3,5" http://reprosustavy-a-reproduktory.heur ... s-c3_5-bt/
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2014, 10:17
tiez rozmyslam prave nad niecim podobnym, tak som chcel zobrat tie mackie, ale andrej spomenul uz v inom prispevku Presonus Ceres C4.5 BT, tak sa chcem spytat ci je to lepsie riesenie ako prave mackie
no na Mackie si este pockam/pockame kedze ich nemaju nikde na sklade
pisal som uz davnejsie do muzikera a vraj v priebehu novembra by mali byt opat skladom, tak si to sleduj nech sa ti ujdu:)
Pisal som im dnes do muzikeru a pisali, ze od objednania odoslu do 35-60dni pokial ich ma dodavatel.
Objednal som od bratov cechov, ktory mali este na sklade
Objednal som od bratov cechov, ktory mali este na sklade
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Odkial si objednával ? Rád by som ich kúpil tiež, no na slovenských stránkach ich nikde nemajú.
EDIT: bol som netrpezlivý a objednal som zo ŠRAMUS.cz....nikde inde som ich nenašiel.
EDIT: bol som netrpezlivý a objednal som zo ŠRAMUS.cz....nikde inde som ich nenašiel.
Spoiler: ukázať
ja som ich bral z prodance.cz, teraz vecer este ukazuje jeden par na sklade
snad nam obom pridu v poriadku co najskor
snad nam obom pridu v poriadku co najskor
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
Mam tie Mackie, su fakt good