Dobrý deň vedeli by ste mi povedať preco mam artefakty na pracovnej ploche?
artefakty vznikaju ked mam pripojene dva monitory (1. cez HDMI 2. cez VGA)
artefakty vznikaju iba na monitore pripojenom cez HDMI
artefakty vznikaju ked na monitore pripojenom cez VGA ide niaka aplikacia ktora vyzaduje Grafiku (predovsetkym Steam big picture)
moja grafika je Geforce 750ti
teplota grafiky v tejto sekunde je 33°C GPU use je 30% (ten big picture docela dost zerie vykon)
teplota CPU je mi sice neznama ale taktiez nie vysoka
CPU je A8 5500
hry ktore bezia na monitore pripojenom cez HDMI nemaju ziadne artefakty
verzia grafickych ovladacov je 353.54
dakujem za kazdu radu
windows 10 artefakty
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
windows 10 artefakty
Battletag: Expodan#2226
- nimh
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03
Re: windows 10 artefakty
Artefakty niesu dobre. Je to znakom poskedeneho jadra GPU
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700
Ako prvé by som vyskúšal úplnú odinštaláciu ovládača týmto programom: http://www.guru3d.com/files-get/display ... ad,20.html a nainštaloval znova.
Ono ti to začalo robiť len teraz? Ak by nepomohla preinštalácia tak skúšal si aj vymeniť ten HDMI kábel? Ak by nič z toho nepomohlo tak ak by si mal možnosť to otestovať s inou grafikou.
Ono ti to začalo robiť len teraz? Ak by nepomohla preinštalácia tak skúšal si aj vymeniť ten HDMI kábel? Ak by nič z toho nepomohlo tak ak by si mal možnosť to otestovať s inou grafikou.
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
posledny stable ofiko ovladac pre nvidiu je 359.00. odinstaluj podla navodu ^^ a nainstaluj najnovsi ovladac.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
zacalo to az ked som pripojil druhy monior... ale uz sa to akosi ukludnilo... neviem co to sposobovalo a teraz mi to je uz popravde jedno... ale samozrejme dakujem za rady
Battletag: Expodan#2226