Windows 10 Mobile
Re: Windows 10 Mobile
preco? ked na 920 ide ok?
mam to na 925 a 930, rychlost 930 je neporovnatelna s 925, mat iba 925 vyhodim ten fon von oknom, uz len sprostost ako dialer trva mrte dlho. Zajtra pride final Lumia 950 DS, takze o problem menej.
.
Inak dialer je trochu spomaleny aj na L640, ale to bude asi kvoli priebeznemu vyhladavaniu v kontaktoch. Na L920 to musi byt zlo. Hadam sa aj ja dockam tento tyzden L950.
Inak je nejaky rozdiel v praxi medzi DS a SS verziou? Mam na mysli rychlost LTE, vykon, vydrz? Na wincentral spominali kratsiu vydrz baterie oproti SS aj ked je telefon pouzivany iba s jednou sim kartou.
Inak je nejaky rozdiel v praxi medzi DS a SS verziou? Mam na mysli rychlost LTE, vykon, vydrz? Na wincentral spominali kratsiu vydrz baterie oproti SS aj ked je telefon pouzivany iba s jednou sim kartou.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
jáj chcelo by to nejakú 850tku.
Moja 830tka sa odporúčala do večných lovíšť, pri jazde na motokárach
no 600€ za 950 nedám a čakať nemôžem kým sa MS rozhýbe...
Moja 830tka sa odporúčala do večných lovíšť, pri jazde na motokárach
no 600€ za 950 nedám a čakať nemôžem kým sa MS rozhýbe...
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
950 DS je už na ceste, aspoň prachy z účtu
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
ja si počkám tak 2 mesiace kým klesne cena a hlavne kým odladia systém,lebo som čítal dosť negatív,2x zamrzanie za deň,vrzgajuci kryt co asi zalezi kus od kusu,problém ze dlhšie načítava galériu atď,drobné chybičky co by sa nepatrilo na vlajkovú loď,mali dosť času aby to odladili,,kým to dali na trh
Naposledy upravil/-a MaxPayne v St 02. Dec, 2015, 16:37, upravené celkom 1 krát.
Mne MS stahuje v den shippingu, aspon v US store to tak platilo doteraz. Ale tracking no. zatial nemam, takze je mozne ze si len potiahli prachy a v Irsku to nejaky lokaj zabali ked sa mu bude chciet.Snake napísal:prachy z uctu mam ja uz dole dva tyzdne
Nič z toho nemám, mám ju druhý deň, baterka deň a pol bez problémov, kryt nevrzga, 2000 fotiek na SDkarte a galeria nemrzne...MaxPayne napísal:ja si počkám tak 2 mesiace kým klesne cena a hlavne kým odladia systém,lebo som čítal dosť negatív,2x zamrzanie za deň,vrzgajuci kryt co asi zalezi kus od kusu,problém ze dlhšie načítava galériu atď,drobné chybičky co by sa nepatrilo na vlajkovú loď,mali dosť času aby to odladili,,kým to dali na trh
Akurát zase zháňať nabíjačky (DT910 nefunguje), a lacné káble odpalujú nabíjačky takže bacha...
.
Tiež nemám problémy. Telefón sa mi raz reštartoval hneď prvý deň, odvtedy poslúcha. Vydrž na baterku som zatiaľ veľmi nesledoval. Keď potrebujem, telefón dám na 10 minút nabíjať a fungujem ďalej cely deň. kryt je pevný, nič nevŕzga. Plast je príjemný na dotyk a takmer sa nešmýka. Až sa obávam výmeny za Mozo, či s nim nebude telefón horšie držať.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Ze nefunguje na 950 XL uz som cital. Pises o 950 alebo XL-ku? Ak o "normalnej" 950-tke, tak to sudruhovia z MS pekne pos*ali . Co som pozeral na zadne kryty, tak priestor na posunutie cievky nizsie tam bol.Snake napísal:Akurát zase zháňať nabíjačky (DT910 nefunguje)
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.