Novy externy disk Verbatim a vo vnutri POUZITY HDD??
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Novy externy disk Verbatim a vo vnutri POUZITY HDD??
Moze byt, ze som kupil novy externy HDD Verbatim /origo zabaleny/, a vo vnutri je pouzity disk?
Totiz, toto pise SMART cez Defraggler...:
Totiz, toto pise SMART cez Defraggler...:
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Novy externy disk Verbatim a vo vnutri POUZITY HDD??
ty wogo pekne... zrejme dosiel na psa mraz a Verbatim naschval pouzil toto takto, lebo vravis ze original zabaleny.
Je to fakt cudne. Akurat som isiel objednat 1750GB 2.5" do notebooka a najlacnejsie su externe Verbatimy
na druhu stranu, produkt si kupil novy, mas fakturu, mas 2roky zaruku, ak sa to pokazi musia ta riesit bez ohladu na tieto ciselka. Spravil by som pisomny zaznam s obchodom kde ti to predali, aby si mal nejaku formu "potvrdenia" a skusil by som najst nejake original forum alebo direkt support vyrobcu kde by som tento problem popisal, nech sa k tomu vyjadria.
Je to fakt cudne. Akurat som isiel objednat 1750GB 2.5" do notebooka a najlacnejsie su externe Verbatimy
na druhu stranu, produkt si kupil novy, mas fakturu, mas 2roky zaruku, ak sa to pokazi musia ta riesit bez ohladu na tieto ciselka. Spravil by som pisomny zaznam s obchodom kde ti to predali, aby si mal nejaku formu "potvrdenia" a skusil by som najst nejake original forum alebo direkt support vyrobcu kde by som tento problem popisal, nech sa k tomu vyjadria.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
jojo
urcite mejl na vedenie ako zaznam a sharovat
dobry ofajc
urcite mejl na vedenie ako zaznam a sharovat
dobry ofajc
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
nemoze byt dodrbany smart?
bolo to v tom blistri, co je nemozne rozbalit a zabalit. keby to bol disk v krabicke, este pochopim.
jj, isto tam pojdem. ved SN sedi, disk je tam ten co bolo a ma nabehanych 572dni? nmo ja kaslem 2r zaruku. tato doba je presne cca 2-3roky behu, a disk odide po 4-5rokoch co bude presne po zaruke. pekne im ho vratim...
edit: dokonca 1279dni? nejak mi to nesedi, aj ked na 250tku by to mozno pasovalo. ale kde mohla tolko behat?
bolo to v tom blistri, co je nemozne rozbalit a zabalit. keby to bol disk v krabicke, este pochopim.
jj, isto tam pojdem. ved SN sedi, disk je tam ten co bolo a ma nabehanych 572dni? nmo ja kaslem 2r zaruku. tato doba je presne cca 2-3roky behu, a disk odide po 4-5rokoch co bude presne po zaruke. pekne im ho vratim...
edit: dokonca 1279dni? nejak mi to nesedi, aj ked na 250tku by to mozno pasovalo. ale kde mohla tolko behat?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
hocikde
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Proste to chyt, pleskni to v tom obchode na stol a nerob si z toho nejaku hlavu. Na zaklade tohto prikladu by som kontaktoval rovno Verbatim s tym ake veci predavaju ako nove.
Skús tie čísla porovnať aj cez CrystalDisk , či náhodou iba neblbne program.
- 643
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00
A to si kupil novy 250gb ext disk? To sa este predava? Nebol to nejaky bazos co to zafolioval?
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
mohol im tam zabludit nejaky fabricky repas, kde neboli resetnute smart countre... to vsak nic nemeni, ak je kupeny ako novy, reklamuj... inac samotny disk ako model je relativne stary, HTS545025B9A300 od 2009 na trhu ako Travelstar 5K500.B
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Do 14 dni vratit bez udania dovodu a objednat novy.
- nimh
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Apr, 2010, 12:03
urcite vratit. je jedno kde nastal problem hadam nebudes platit za uz pouzite zariadenie. over este udaje cez daco ine. ked budu streckovat je tu este nasa SOI a Verbatim
CPU: AMD APU A10-6800K RAM: 4x4GB Kingston HyperX Beast 2133MHz MB: ASUS A88X-PRO SSD: SAMSUNG 850 PRO 1TB, HDD: WD RED spolu 12TB VGA: ASUS R9270X-DC2T-2GD5 PIECKA: SAMSUNG MONITOR: PHILIPS model 234E5, OS: Windows 10 64bit, UPS: APC ES-700