Zdravim, chcem sa spytat, poslaklad som si PC, a to i7 5820k, asus gtx970, atd... a ked som to siel spustit tak mi nenabehne obraz, a na MB mi zasvieti kontrolka VGA LED na cerveno, ale pritom sa vetraky rozbehnu ale potom zhasnu na grafike,skusal som vsetky PCI sloty na doske, a stale ten isty problem. A tak isto mi svieti PWR LED na cerveno, a na display co je na MB mi sviet iniake CE cervene... prosim poradte mi, som uz hodne zufaly...
dakujem
X99A problem VGA LED RED...
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 06. Dec, 2015, 20:47
X99A problem VGA LED RED...
Ak mas rad Counter strike a stream, dojdi kuknut a podporit ma na moj YOUTUBE channel
www.youtube.com/channel/UCM3yBS_uhiXD7LZOFjRTY7g
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: X99A problem VGA LED RED...
co tak napisat aky mas zdroj a ci mas dobre napajanie zapojene(ano blbost ale stat sa moze-tj skontroluj aj ci mas gpu napajanie dobre )
-
- Nový používateľ
Ospravedlnujem sa, je to 700w zalman 80+... napajanie podla mna bude dobre zapojene, lebo na grafike svieti biela kontrolka (na grafike). Aj fan-y v krabici sa spustia, cize zdroj by mal byt ok, lebo fany sa napajaju na MB, cize power do MB by mala ist, ci?... inak mam monitor samsung s24e650pl, keby nahodou sa niekto pytal...
Ak mas rad Counter strike a stream, dojdi kuknut a podporit ma na moj YOUTUBE channel
-
- Nový používateľ
takze problem bol v monitore, lebo tato grafika co mam, ze mava dost casto problemy zo samsung monitorm som sa docital na forach (zahranicne), ze najprv treba napojit iny monitor a potom samsung, zdalo sa mi to tal blbost, ale vyskusal som a cuduj sa svetu ono to pomohlo... ci to bolo tym, alebo sa mu chcelo len tak zapnut, neviem... ale nic ine som nerobil, zapojil iny, potom zapojil samsung a uz isiel... dakujem