Nová tlačiareň

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
snakehead28
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 06. Sep, 2011, 16:37

Nová tlačiareň

Príspevok od používateľa snakehead28 »

Ahojte,

hľadám novu tlačiareň. Chcel by som multifunkčnú atramentovú tlačiarň. Mám doma starší Epson a ten už nefunguje.
Cena by mohla byť max. cca 50 €.

Čo som pozeral tak na alze majú lacné tlačiarne značky Canon a HP už od 30 €.
Ale čo mi vadí, že farebné tonery sú "3v1". Teda keď miniem jednu farbu, tak to musím vymeniť celé.

Neporadíte ničo ? Lacnú multifunknčnú tlačiareň, kde sa bude tlačit len text a zopár obrázkov (nie fotiek), teda nekladie sa dôraz na kvalitu. A bolo by fajn, keby boli farebné tonery nie spolu ako jeden cartridge, ale ako 3 samostatné cartridge.

Ďakujem
MB: MSI Z77A-GD55, CPU: Intel Core i5 3570K + Enermax ETS-T40-TB, RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, GPU: MSI R7850 Twin Frozr 2GD5/OC, HDD: WESTERN DIGITAL Caviar Green 1500GB 64MB cache, ODD: ASUS DRW-24B5ST/BLK/B/AS čierna, Case:Fractal Design Core 3000, PSU: Corsair TX650M
Používateľov profilový obrázok
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Re: Nová tlačiareň

Príspevok od používateľa shiro »

ked potrebujes daco vytlacit, bez do copycentra.
Pretoze tvoje podmienky su znacne uletene, pokial chces vobec nejaku tlaciaren kupovat.

Za 50e zabudni na nieco multifunkcne. U tychto lacakov vzdy budes kupovat naplne ktorych cena sa takmer rovna cene tlaciarne, nepomozes si. U lacnych tlaciarni mas vzdy naplne takto kombinovane. neviem co cakas od lacnych veci, tam kazdy pozera kde co usetrit.

Tlaciaren vzdy vyberaj podla ceny spotrebaku do nej, nie podla ceny tlaciarne. Samozrejme ze v zarucnej dobe zabudni na riesenie kadejakych repas naplni a podobne, inac si pripadnu opravu pekne zaplatis a usetris velke prd, naopak prerobis.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
rafael
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 14. Máj, 2014, 16:23

Príspevok od používateľa rafael »

shiro napísal: Za 50e zabudni na nieco multifunkcne. U tychto lacakov vzdy budes kupovat naplne ktorych cena sa takmer rovna cene tlaciarne, nepomozes si. U lacnych tlaciarni mas vzdy naplne takto kombinovane. neviem co cakas od lacnych veci, tam kazdy pozera kde co usetrit.

Tlaciaren vzdy vyberaj podla ceny spotrebaku do nej, nie podla ceny tlaciarne.
Mám podobný problém ako snakehead. Potrebujem niečo multifunkčné na vytlačenie pár desiatok strán mesačne + občasné skenovanie. Neviete mi niekto pls poradiť čo možno najlacnejšie takéto zariadenie s NEkombinovanými náplňami, do ktorých po uplynutí záruky budem prípadne môcť pchať repasované cartridge? Ďakujem
Používateľov profilový obrázok
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa shiro »

plati to, co som napisal predtym.
hladaj zariadenie do ktoreho je najlacnejsi spotrebak.
v tvojom pripade ked tlaci sniekolko desiatok str./mes tak sa este mozes rozhodnut pre atrament, pri vacsich objemoch tlace uz ber laser.
samozrejme necakaj lacak za 30-50e + samozrejme spotrebak do toho.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
rafael
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 14. Máj, 2014, 16:23

Príspevok od používateľa rafael »

Jj, shiro, to som pochopil, len som dúfal v nejaké konkrétne odporúčanie na čo najlacnejšiu nelacnú tlačiareň, pretože netuším, kde napr. na alza.sk mám hľadať informáciu o tom, či sú cartridge samostatné alebo kombinované. Napr. moja stará lacná Pixma MP150 má oddelené cartridge, len už je skoro po nej, tak hľadám novú.

Návrat na "Nákupná poradňa"