filuS napísal:Pokial viem, tak ELO ranking system sa nezmenil, len ranking system (system toho, aky rank sa ma zobrazit pri akom pocte bodov). A ranking system nutne potreboval upravit, pretoze ten povodny sa pokaslal po velkom banwave zaciatkom leta minuleho roka. Zrazu sa takmer kazdy v mojom friendliste posunul o 2-3 ranky vyssie v priebehu par dni, co ale nereflektovalo skutocnost. Celkova uroven na jednotlivych rankoch sa rapidne znizila, to co pred banwavom hralo dmg/le teraz hralo supreme - z mojho pohladu to znizovalo kvalitu matchmakingu, hlavne na vyssich rankoch. Rozdiel medzi GE a supreme bol priepastny, a aj v samotnom GE boli extremne rozdiely medzi jednotlivymi hracmi. Jedine, co teraz urobili bolo to, ze to vratili na spravnu mieru.
That being said - osobne kaslem na nejake ranky, takisto si nemyslim, ze vyssi rank robi z hraca automaticky lepsieho, jedine, co ma zaujima, je, nech si dobre zahram.
Práveže sa menil ELO rank system vysvetlim to tak ako to povedal jeden človek ako by to malo byť aby boli na vyšších rankoch len dobrý hráči čo sa potom aj stalo kedže to tak nakoniec aj zmenili.
Príklad:
Výhra +3 body
Prehra -18 bodov
5 výhier= 15 bodov
1 prehra= -18 bodov
Čiže aj ked vyhráš 5 zápasov a jeden prehráš si stále v mínuse preto sa aj stáva že niekto dropne aj po toľkých výhrach.
JA už som Csko prestal hrávať ale za seba môžem povedať že pre mňa je to jednoznačne zmena k lepšiemu aj keď až možno trošku drastická, lebo:
Na vysokých rankoch budú naozaj len hráči ktorý tam patria a ktorý vyhrávajú a nie ludia ludia čo majú 700 výhier a sú LE/LEM a pod- takýto ludia niesu dobrí hráči pretože ked je niekto až po 700 výhrach LEM znamená že prehral vela zápasov dokým sa tam dostal (ja som bol LEM po 97 výhrach) a práve takýto hráči budú najviac dropovať do nižších rankov a to je len dobre lebo tam aj reálne patria.
Tá horšia vec je tá že ked je niekto ako tak priemerný hráč tak ho pravdepodobne dropne niekam do Silveru s úplnými idiotmi čo vobec nemajú šajnu o tom aká je pointa tejto hry.
Momentálne som si zahral po dlhej dobe jednu hru a na moje prekvapenie konečne dobrá hra s normálnymi ľudmi akurát som ostal zaskočený keď sa na konci tabuľky ukázali Ranky bol som tam sám eagle s nejakými mg1/dmg tak si vravím že to už nikto neostal na Eaglovi?

aj keď je pravda že práve toto sú tý zlý hráči čo mali kedysi LE a pod.
Inak Filus okrem tých Elo bodov súhlasím s tebou úplne vo všetkom čo si napísal.