televizor s funkciou obraz v obraze
televizor s funkciou obraz v obraze
Prosim poradili by ste mi či existuje taky televizor ktory ma obraz v obraze na ktorom by som mohol mat na jednej casti obrazovky internet a na druhej pozeral televiziu?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: televizor s funkciou obraz v obraze
telka je na pracu vo windowse/internet nevhodna uz len kvoli velkosti jej pixelov, aj pri fullhd.
a PiP funkcia sa vacsinou vzdy tyka obrazu dvoch rozlicnych stanic, cize telka ma dva nezavisle tunery.
a PiP funkcia sa vacsinou vzdy tyka obrazu dvoch rozlicnych stanic, cize telka ma dva nezavisle tunery.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
To co chces funguje u mnohych TV, kombinacia externeho zdroja a interneho tuneru. Pripadne internet browsera a externeho zdroja. Ale len ako obraz v obraze (PiP). Takze to bude len malicke okienko vo velkom obraze.
Aby si mal rovnocenne velke okna, potrebujes funkciu obraz a obraz (PAP), a to u dnesnych tv najdes tazko.
Aby si mal rovnocenne velke okna, potrebujes funkciu obraz a obraz (PAP), a to u dnesnych tv najdes tazko.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
na reálne PiP musí mať telka 2 tunery
inak je to o ničom
inak je to o ničom
Spoiler: ukázať
Na to použitie čo chce on, nepotrebuje 2 tunery. Tie mu v tom nepomôžu.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
staci mu kludne jeden tuner, a druhy zdroj je HDMI - a to moze byt napr. PC windows /film/, alebo settopbox ktory plni ulohu druheho tunera
sam dakedy sledujem serialy tak, ze necham bezat serial s titulkami na velkom (zdroj je HDMi vystup grafickej karty), a spravy pustim v malom okne so zvukom cez repro.
toto dokaze kazda telka, co ma PIP
sam dakedy sledujem serialy tak, ze necham bezat serial s titulkami na velkom (zdroj je HDMi vystup grafickej karty), a spravy pustim v malom okne so zvukom cez repro.
toto dokaze kazda telka, co ma PIP
PiP ma snad kazda TV.. ale maloktora ma 2 TV tunery
vacsinou sa to pouziva medzi 2mi roznymi vstupmi .. napr tvtuner a hdmi
moja ma PIP aj P&P a obe idu len medzi roznymi vstupmi
btw.. nikdy som to realne nepouzil. problem je, ze nesedi pixel na pixel, cize je to cele neostre, nech menis rozlisenia akolen chces
prave som si vyskusal realnu pracu s PIP a P&P
P&P na pracu nevyhovuje.. nesedi pixel na pixel pri ziadnom rozliseni ani pri ziadnej velkosti
PIP vyhovuje, ak zrovna nezavadzia ten druhy obraz
cize by som to zosumarizoval, ze kazda TV ktora ma PIP bude mat funkciu 2 rozne vstupy na jednej TV.
vacsinou sa to pouziva medzi 2mi roznymi vstupmi .. napr tvtuner a hdmi
moja ma PIP aj P&P a obe idu len medzi roznymi vstupmi
btw.. nikdy som to realne nepouzil. problem je, ze nesedi pixel na pixel, cize je to cele neostre, nech menis rozlisenia akolen chces
prave som si vyskusal realnu pracu s PIP a P&P
P&P na pracu nevyhovuje.. nesedi pixel na pixel pri ziadnom rozliseni ani pri ziadnej velkosti
PIP vyhovuje, ak zrovna nezavadzia ten druhy obraz
cize by som to zosumarizoval, ze kazda TV ktora ma PIP bude mat funkciu 2 rozne vstupy na jednej TV.
Prosim poradili by ste mi ma tento televizor funkciu pip cize obraz v obraze je to tento model http://datacom-ke.sk/lcd-led-tv-sony-br ... 73986.html
a ma v sebe aj zabudovany internet alebo ako by sa dal do neho dostat internet a kolko ma usb portov funguje v tv pozbocovac usb?
a ma v sebe aj zabudovany internet alebo ako by sa dal do neho dostat internet a kolko ma usb portov funguje v tv pozbocovac usb?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
aky je problem si stiahnut navod a prestudovat si tech. parametre, alebo si to pozriet na webe vyrobcu?
preco sa hras na nesamostatneho?
preco sa hras na nesamostatneho?
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
To chces akoze kupit? To je 6 rokov stary model.