nazdar
mate niekto nejake skusenosti?
osobne mu nejako neviem prist na chut, nejako mi evokuje rychlo eshop za klondike ery vid jeho odnoze ako snycentrum a pod
Andrea shop
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Andrea shop
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
Re: Andrea shop
mama odtial nieco objednavala, na stranke mali tovar dostupny no nevedeli ho dodat a mama musela sama kontaktovat shop ktory po asi mesiaci odpovedal ze tovar nemaju k dispozicii
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 18. Jan, 2015, 09:43
taky isty eshop s elektonikou ako kazdy iny... nic navyse, mozno niekedy maju nizsiu cenu, par €. pre PC veci to ale neplati, tam su na urovni mimozemstana z ciech.
Všetko o materiáloch
MB: MSI Z97 Gaming 5, CPU: i7 4970K,GPU:Nvidia gtx750ti, RAM: Kingston Hyper X Savage 1600 Mhz, Cooler: NOCTUA NH-U12P SE2, HDD: Crucial Mx100, BEDŇA: NZXT SOURCE 340 Midi-Tower, ZDROJ: Seasonic S12G, RT 80+ Gold Monitor: Dell H2214Hb, OS:Ubuntu 14.04
MB: MSI Z97 Gaming 5, CPU: i7 4970K,GPU:Nvidia gtx750ti, RAM: Kingston Hyper X Savage 1600 Mhz, Cooler: NOCTUA NH-U12P SE2, HDD: Crucial Mx100, BEDŇA: NZXT SOURCE 340 Midi-Tower, ZDROJ: Seasonic S12G, RT 80+ Gold Monitor: Dell H2214Hb, OS:Ubuntu 14.04
Objednaval som TV a ziaden problem, taktiez poznam par ludi, co od tial brali veci a spokojnost. Vsetko na cas, kurier, pohoda. Mali by mat ale aj pobocku tusim v SA.
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bratranec kupoval notebook. Nejak im ale vymizol zo skladom tak normálne volali a ponúkli mu alternatívu. Všetko v pohode. Sesternica po nejakej dobe tiež kupovala noťas, a musel na reklamáciu. Odlepený displej. Poslali hneď nový kus. Čiže v poho.
.
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Pred nejakými 2 rokmi som odtiaľ bral sluchátka, 30min. po objednávke volali že sluchátka v mnou objednanej farbe nie sú dostupné a či ich nechcem v inej farbe. Dorazili druhý deň. Sice 2 roky stará záležitosť ale za mňa
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Nejak mi zmizla odpoved co som smolil do tejto temy...
Za mna tiez palec hore, objednaval som cez nich viacero veci ( cast osobne a cast na pobocku do Sale a Samorina ) a spokojnost. Obcas maju fajn ceny na niektore veci, plus ked sme zariadovali nakomplet domacnost spotrebicmi vedeli spravit aj nejaku akciu.
Btw Sala a Samorin su tusim nejak zvlast a maju obcas na niektorych veciach ine ceny ako zvysok AndreaShop siete.
Btw myslim ze u nas na trhu su uz dost dlho, takze to neni nejaky rychlokvaseny shop o dvoch zamestnancoch
Za mna tiez palec hore, objednaval som cez nich viacero veci ( cast osobne a cast na pobocku do Sale a Samorina ) a spokojnost. Obcas maju fajn ceny na niektore veci, plus ked sme zariadovali nakomplet domacnost spotrebicmi vedeli spravit aj nejaku akciu.
Btw Sala a Samorin su tusim nejak zvlast a maju obcas na niektorych veciach ine ceny ako zvysok AndreaShop siete.
Btw myslim ze u nas na trhu su uz dost dlho, takze to neni nejaky rychlokvaseny shop o dvoch zamestnancoch
Spoiler: ukázať
objednaval som tam par veci, všetko skladom ale akosi skladom nebolo, informovali ma o tom a dohodli sme sa nakoľko mi to neponahlalo tak som počkal (mali najlepšiu cenu na tie veci) akurát ma nasr*lo že som omylom zadal zlé mesto, pri prvej objednávke som to vyriešil priamo s kurierom, no pri druhej mi volala a diktoval som jej správnu adresu predtým som tam posielal aj mail a oni to opäť zaslali na zlú... ešte že to bola len dedina kúsok odomňa tak som sa vždy s kurierom dohodol
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)