Win 10 a hry
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Re: Win 10 a hry
Tak to si budeš musieť kúpiť potom 10inu. Pri aktualizácii sa dá spraviť aj to, že ti to všetko zmaže. A po prejdení na 10inu niekde v nastaveniach dáš len zrušiť prechod naspäť na predchádzajúci Win a malo by to byť ako čistá inštalácia.
Takto som si to robil ja na mojom PC. A to som prešiel postupne od Windows 8 až k 10ine, čisto cez aktualizácie.
Takto som si to robil ja na mojom PC. A to som prešiel postupne od Windows 8 až k 10ine, čisto cez aktualizácie.
Spoiler: ukázať
Stačí použiť pri inštalácii key z aktuálneho Windowsu. (okrem XP/Vista)
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
na uhd si môžeš dať aj w12
neexistuje grafika ktorá by to dala bez znižovania detailov plynule
ved mi často aj wqhd padá k 50fps
neexistuje grafika ktorá by to dala bez znižovania detailov plynule
ved mi často aj wqhd padá k 50fps
A cez túto aktualizáciu to bude stáť koľko?
A keď nemám?
-
- Používateľ
Tak budeš mať nelegálny aj aktualizovaný Win. Resp. osobne som to neskúšal ale takto som to niekde čítal. A neaktivovaná 10ina má veľa funkcií zablokovaných.
Už som to spravil. V nastaveniach je : Váš Windows je aktivovaný. Kde teraz zrušim starý win aby to bolo ako čistá inštalácia?
-
- Používateľ
Na boku klikni vedla hodin na tú ikonku, všetky nastavenia aktualizácia a zabežpečenie a klikni na obnovenie a tam by si mal mať tuším prechod na starý OS.
Ja to tam už nemám ale skús sa popreklikávať tam niekde v tých nastaveniach to je. Mne sa po tom čo som to spravil uvolnilo niekoľko GB dát.
Ja to tam už nemám ale skús sa popreklikávať tam niekde v tých nastaveniach to je. Mne sa po tom čo som to spravil uvolnilo niekoľko GB dát.
Vytvoril som instalacny usb kluc lebo som chcel urobit novu cistu instalaciu ale zastavilo ma to ked som zformatoval SSD disk.ze sa tam neda nainstalovat windows lebo ma typ oblasti GPT
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
vytvor znova cez rufus a riad sa podla tohto https://www.youtube.com/watch?v=GPjuRObEgoU
Mno llen uz sa nikam nedostanem .disk je naformatovany. A ja mam len instalacku. Win 10.len nechapem.ked som tam instaloval win 8,1 vsetko islo bez problemov.a teraz mu vadi GPT.a predtym nevadilo?
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14