Zmena prípony z D: na J:
Zmena prípony z D: na J:
Zdravím mám menší problém potrebujem prehodiť príponu disku z D: na J:. V PC mi zdochol disk na Download súbory ale mal som tam nainštalované aj dáke programy ako AlZip či Bandicam dáta som si zo starého disku zálohoval ale po výmene disku my na nový disk dalo príponu D: a ja potrebujem nastaviť aby to mal ako starý J: aby mi fungovali programy a nemusel všetko prestavovať čo ma kde sťahovať a kde nahrávať. Za rady vopred ďakujem.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Zmena prípony z D: na J:
priamo vo wine
control panel
systém a zebezpečenie
ked klikneš potom pravým myšítkom na disk máš tam aj zmenu písmena
poprípade partition wizard free
control panel
systém a zebezpečenie
ked klikneš potom pravým myšítkom na disk máš tam aj zmenu písmena
poprípade partition wizard free
Spoiler: ukázať
Veľké ĎAKUJEM ja viem že na googl to ide ľahko nájsť ale najsamprv aj treba vedieť po anglicky a kým by som sa s tým babral v translatore tak mi bolo ľahšie napísať sem nakoľko viem že tu je dostatok skúsených ľudí a poradia rýchlejšie ako si to sám nájdem. Vedel som že to ide cez Win ale som to robil naposledy pred 6 rokmi tak som na to pozabudol.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
google vie aj po slovesnky https://www.google.sk/search?q=ako+zmen ... 3&ie=UTF-8