Win 10 a hry
Re: Win 10 a hry
Ďakujem. Pomohlo. Teraz zas ďalší problém. Pri bootovani mi ponúka tri operačné systémy Windows 10 a 2x Windows 8,1. Vypnúť ani odstrániť sa to nijako nedá. Samozrejme tie dva Win 8.1 sú nefunkčné. Len čierna obrazovka. Disk je úplne čistý naformatovany. Ze by to našlo niečo na ďalšom 3gb disku a dalo to dokopy do ponuky? Ale tam operačný systém nieje. Je to len úložisko. Tak nechápem čo to je.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
stlač na klavesnici Win+R napíš tam msconfig preklikni sa do boot a vymaž tam tie OS, ktoré nefungujú alebo nechceš by ti ich ukazovalo potom daj Použiť, OK a reštartni PC a malo by to byť.
Spoiler: ukázať
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
nieje mozne ked si formatoval pred instalaciou disk aby si tam mal na vyber 3 systemy,to znamena to len jedno,budes to mat na tom druhom disku a normalne to nevidis,to by si si musel dat ukazat systemove subory a budes tam mat nieco ako BOOT...
Super. Opäť veľká vďaka. Štart trvá dosť dlho. Odkedy začne štartovať Windows tak 37 sekúnd než sa to dostane na plochu. SSD ma najnovší firmware.
-
- Používateľ
Tak to nemáš asi na SSD . Mne na pomalom Kingstone V200 128GB nabieha OS tak 10sek aj BOOT biosom.
V bose je boot len Crucial 960gb. Ostatne zablokované. Povolené fast boot. Ahci nastavene. Aj nejakú hardvérovú akceleráciu som zapol ale stále nič.
- MaxPayne
- Používateľ
no uz len to ze ti ponuklo tie 3win ,to znamena ze ti to bootuje z toho hdd,na ssd ti to tak trvat nemoze,cize zrejme mas nieco zle v biose nastavene,ked chces mat istotu uplnu,znova cisty install,odboj predtym ale ten hdd,nech tam mas cisto len ssd,uvidis ze to pomoze
Ďalší problém. Inštaloval som daemon tools PRO. Aktivátor chcel aby som vypol firewall. Tak som vypol a on to vypisuje ďalej. Takže to neviem nainštalovať. Takže žiadne obrazy hier ani aplikácií v ISO neviem otvoriť. Sami problém tento Win.
Win 10 ti sam nativne dokaze mountnut *.ISO.
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
RAM: GSkill 64GB 3600CL16 SSD OS: Corsair MP600 PRO XT 2TB
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
SSD: Micron 7400 PRO 3840BG, PNY CS3040 2TB, Kingston KC600 1TB PSU: Corsair HX1000 CASE: Fractal Torrent
Toto je bin súbor a nevie ho otvoriť. Ponúka mi len obchod. Dal som ten aktivátor aj do výnimiek vo firewall ale stále nič. Aj v nejakom systémovým antivire som dal výnimku. Stále nič. Stiahol som inú verziu to isté. Všade sú výnimky a všetko je vypnuté a nič sa nedeje. Aj zapnúť som to skúšal ved keď si tam výnimky mali by to pustiť. Ale nedeje sa tak. Zvláštny systém toto. Co na nič nereaguje. Nič čo nastavím.
Heh, ja ho pouzivam od TP. Build 240, ci jak to a zatial ziaden problem s nicim. Teda akoze je to trosku nove GUI oproti W7, ale inak vsetko na jedno kopyto.
Vypni cely firewall a defender, nainstaluj a potom zapni.
Vypni cely firewall a defender, nainstaluj a potom zapni.
CPU: R9-5900X Cooler: Kraken X62 MB: x570 TUF PRO (Wi-Fi) GPU: RTX 3080 Ti Suprim X
- MaxPayne
- Používateľ
aky aktivator? ak sa tu bavime o nelegalnych veciach,tak sa uz nemame o com bavit a tato tema sa da lock
Kde sa da vypnúť v Win 10 swapovanie disku?Aký nelegálny. Ja mam Win legálny a aktivovaný.
-
- Používateľ
Neviem preco si nenainstalujes daemona lite verziu na bezne veci ako pripojenie image to uplne postacuje. Neviem co riesis. Dalej tych 37sek nabiehania win to je na ssd dobre vela. Ja si osobne myslim ze je to zle nainstalovane. Casto sa stava ze ak mas pripojeny iny HDD tak hdd je spustaci disk a ssd systemovy preto vzdy treba bud v biose vypnut prebytocne disky. (Ak je problem ich fyzicky odpojit). A potom instalovat.
Mozno mas problemy preto lebo tam tlacis programy ktore nemaju podporu stareho len na stare windowsi.
Osobne som mal aj ja problemy ale ked som si postahoval novsie verzie podotykam legalne tak vsetko fici ako ma.
Mozno mas problemy preto lebo tam tlacis programy ktore nemaju podporu stareho len na stare windowsi.
Osobne som mal aj ja problemy ale ked som si postahoval novsie verzie podotykam legalne tak vsetko fici ako ma.
- MaxPayne
- Používateľ
ano,win mozes mat legalny,ale si pisal o daemon tools pro a aktivatore