Ahojte,
Dostal sa mi do ruk jeden notebook a spolu s nim adapter inej znacky, ako je vyrobca notebooku (Lenovo notas, adapter je Toshiba). Funguje to zatial bez problemov. Pozeral som parametre notasu a povodny adapter mal 19 V DC, 3.42 A, ten Toshiba adapter ma 19V a 3.95A. Logika mi hovori, ze by to malo ist bez problemov, kedze ma ten Toshiba adapter rovnake napatie a vacsi vykon. Je to fakt tak, alebo mam radsej zohnat povodny ?
Dakujem vopred za rady.
Adapter inej znacky ako znacka notebooku
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Adapter inej znacky ako znacka notebooku
je to uplne v pohode.
Akurat sa ti bude bateria rychlejsie nabijat ak tam nie je prudove obmedzenie - myslim ze pri troch amperoch tam nebude.
Akurat sa ti bude bateria rychlejsie nabijat ak tam nie je prudove obmedzenie - myslim ze pri troch amperoch tam nebude.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
nic sa nedeje, prud urcuje charging IC takze ani bateria sa ti nebude rychlejsie dobijat, zdroj bude mat len vacsiu vykonovu rezervu, nic viac
Mam to otestovane na laboratornom zdroji, uplne jedno ci nastavim 3,4A, 4A alebo aj 6A, odber bude stale rovnaky
Mam to otestovane na laboratornom zdroji, uplne jedno ci nastavim 3,4A, 4A alebo aj 6A, odber bude stale rovnaky
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Takze je to uplne bezpecne ? Nemusim sa tym zatazovat ?
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
vobec, bezne pouzivam na namiesto 19V, 4A, 20V a 3A dlhodobo a ZIADNY problem