aky je najlepsi internet security soft ?
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
Re: aky je najlepsi internet security soft ?
Na ebay som tusim videl kluc na eset na 2pc na 2 roky za 18 eur. To sa uz da.
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
g2a.com, eset smart security na 1pc na 1 rok za nejakych 5-7eur. pouzivam doma a bez problemov.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ja som teraz kúpil za 3,5 dolára, ĎAKUJEM Shiro, ušetril si mi
DAKUJEM aj ja. Kupil som teraz za tu istu cenu. Neviete ci to je len na verziu 8 alebo aj na novu 9? Niekto na tej stranke pisal ze len na 8, ale nie je to tam potvrdene. Ide o OEM verziu, tak dufam nebude problem po reinstale win.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
No pokiaľ viem správne, ESET ponúka automaticky zadarmo aktualizáciu na najnovší software, čiže kľúč má byť určený pre Smart Security 9. Napr.:
http://support.eset.com/kb2476/?viewlocale=sk_SK
http://support.eset.com/kb2476/?viewlocale=sk_SK
Mne sa osvedčil KIS. A verzia 2016 ide bez problémov aj na win10. ESS je tiež dobrý ale oproti KIS má už roky slabšiu detekciu.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
mne sa osvedcilo kombo WinDefender+MBAM+zdravy rozum
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
bez toho tretieho je to fuk
mne kis v 10 zablokoval, google, pc.sk a firefox stránky ako škodlivé
zablokoval myslím zablokoval
čo som pozeral je to dosť bežné a riešenie nikde, ako to už býva niekomu to robí inému nie
na HTPC aj netbooku pritom ide v pohode
čo mňa najviac na týchto zlodejov e nasiera že blokujú stránky ktoré sú úplne OK
samozrejme ked ide o reálnu hrozbu tak v pohode prejde
napr spústa minerov, ani ese, ani avg a ani kis nič nezaregistrovali a ked už ,vôbec to nedokázali odstrániť
pritom sa to dalo vcelku jednoducho ručne a v podstate špecializovaný soft s tým nepohol
osobný názor, celé zle a je fakt otázne či ozaj pred niečím chránia ale bo sa tak väčšina iba tváry a potom blokuje úplne neškodné veci a cookies
mne kis v 10 zablokoval, google, pc.sk a firefox stránky ako škodlivé
zablokoval myslím zablokoval
čo som pozeral je to dosť bežné a riešenie nikde, ako to už býva niekomu to robí inému nie
na HTPC aj netbooku pritom ide v pohode
čo mňa najviac na týchto zlodejov e nasiera že blokujú stránky ktoré sú úplne OK
samozrejme ked ide o reálnu hrozbu tak v pohode prejde
napr spústa minerov, ani ese, ani avg a ani kis nič nezaregistrovali a ked už ,vôbec to nedokázali odstrániť
pritom sa to dalo vcelku jednoducho ručne a v podstate špecializovaný soft s tým nepohol
osobný názor, celé zle a je fakt otázne či ozaj pred niečím chránia ale bo sa tak väčšina iba tváry a potom blokuje úplne neškodné veci a cookies
Spoiler: ukázať
KIS ti blokuje stranky pc.sk a mozilla? To je fakt divné lebo mne ich KIS označuje ako bezpečné. Mohol si skúsiť ich šupnúť do výnimiek, možno by to pomohlo.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
narovinu ako môže v podstate svetovo uznávaný AV zablokovať google a firefox
ako vravím nebol som jediný
imho z pc von
problem solved
ako vravím nebol som jediný
imho z pc von
problem solved
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
U každého sa javí soft inak aj zrejme podľa toho čo kto používa, čo je logické (softy) a na aké stránky chodí . Napr. zisťujem, že ESET mi spomalil jednu aplikáciu, ktorá sa pripája na server a ešte som si s tým nedal rady.