Telefon pre frajerku do 200€
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: Telefon pre frajerku do 200€
640ka je fakt podarený telefón, viackrát som rozmýšľal, žeby som na neho prešiel. (mám p8 lite )
Radsej by som bol za Android. Predsa len je so mnou roky. Ktory by ste volili vzhladom na specifikacie, ktore som zadalv 1. prispevku?
1. Xiaomi redmi 3 (Ako je to s cinskym bloatware, ktory obsahuje? Da sa lahko odstranit?)
2. Huawei p8 lite
3. Meizu M2
4. Asus ZenFone 2 Laser
V prospech Xiaomi hra lepsi CPU a odladena v7, obrovska bateria. Huawei ASI lepsi fotak.
EDIT:// pridane do zoznamu
5. Lenovo P70
1. Xiaomi redmi 3 (Ako je to s cinskym bloatware, ktory obsahuje? Da sa lahko odstranit?)
2. Huawei p8 lite
3. Meizu M2
4. Asus ZenFone 2 Laser
V prospech Xiaomi hra lepsi CPU a odladena v7, obrovska bateria. Huawei ASI lepsi fotak.
EDIT:// pridane do zoznamu
5. Lenovo P70
Naposledy upravil/-a f4kE v St 20. Jan, 2016, 16:31, upravené celkom 1 krát.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
a to lenovo p70?
priatelka je snim spokojna, este k tomu aj 4000mAh.
priatelka je snim spokojna, este k tomu aj 4000mAh.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Pridal som ho do zoznamu, nejak som nan pozabudol.
Ten Asus má veľmi podarenú (pekná a prehľadná) nastavbu ZEN UI, slušný foťák, gorilla glass 4.
Batéria papierovo slabšia, ale kedže ja ho moc nevyťažujem - vydrží mi cez 3 dni.
Batéria papierovo slabšia, ale kedže ja ho moc nevyťažujem - vydrží mi cez 3 dni.
amat victoria curam
Asus je fajn, svokre sme ho kupili a zatiaľ šlape super, bez seknutia, bateria drží stále fajn aj po roku použivania takže je to OK.. a na prostredie sa dá veľmi rýchlo zvyknuť
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Pozri si Meizu MX5 za 240 € u nás. Akurát nemá SD slot, inak perfektná výbava.
http://mobilne-telefony.heureka.sk/meizu-mx5-16gb/
http://mobilne-telefony.heureka.sk/meizu-mx5-16gb/
Opytam sa jej na nazor, co sa jej paci, aj to velmi zavazi (koniec-koncov vacsina zien vybera podla vzhladu ). Co sa tyka MX5, je ot jemne nad limit, co ma viac zarazilo je, ze v recenzii pisal, ze po instalacii GP telefon zasekaval a prehrieva sa :/ Mozno len "vadny" kus.
Zdravim, chcel by som sa trochu votriet do diskusie. Manzelke odchadza na vecnost telefon a chce nejaky android do cca 250€ co nie je az taky velky rozdiel. Pozeral som uz aj na tie, ktore ste radili a chcem sa spytat, ci 1GB RAM pri androide je velmi malo? Lebo jej sa paci napr. HTC One mini 2.
Inak poziadavky ma asi take, ze:
1. pekny (hlavne nie cierny plast)
2. fotak by sa mal zapinat rychlo a mal by vediet odfotit neposedne deti
3. musi na tom slapat aplikacia modreho slonika
4. slot na karty (nechcem sa dostat do situacie, kedy fon prestane fungovat a vsetky fotky/videa ostanu dnu)
5. pokial sa da, nech to nie je padlo. Je pravda, ze doteraz mala Galaxy Note 1, ale radsej by chcela nieco mensie.
A co pripadne hovorite na
Samsung Galaxy S5 mini
Lenovo VIBE P1m
ASUS Zenfone 2 Laser
Honor 4C
Inak poziadavky ma asi take, ze:
1. pekny (hlavne nie cierny plast)
2. fotak by sa mal zapinat rychlo a mal by vediet odfotit neposedne deti
3. musi na tom slapat aplikacia modreho slonika
4. slot na karty (nechcem sa dostat do situacie, kedy fon prestane fungovat a vsetky fotky/videa ostanu dnu)
5. pokial sa da, nech to nie je padlo. Je pravda, ze doteraz mala Galaxy Note 1, ale radsej by chcela nieco mensie.
A co pripadne hovorite na
Samsung Galaxy S5 mini
Lenovo VIBE P1m
ASUS Zenfone 2 Laser
Honor 4C
Buď ten ASUS alebo Honor z tvojho výberu.. By som ja osobne bral..
Clovece, ten Meizu mx5 ma strasne poblaznil, ale odradza ma velkost, kedze moja frajerka je nizucky tvor Uz moja S6 sa jej moc nepozdava a toto je este o 1cm vacsie Slaka, ale je za skvelu cenu...
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
No tak jej daj tvoju S6 a ty si nechaj meizu
Aj som sa cudoval, ze som na to meizu nenatrafil a uz viem preco. Nema pamatovu kartu. Paneboze, keby tak namiesto druhej simky dali micro sd...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Áno, mňa to odradilo, teda nie len to. V decembri bola cena všade 290 € s DPH a uprednostnil som novinku v podobe Lenova (A7010), ktorý má DualSim + SD slot, samotná vnútorná pamäť telefónu je 32GB. No teraz by som zvážil aj to Meizu, nie každý využije veľkú pamäť telefónu. Pravdupovediac, takýto krok nechápem, škoda. Inak akcia na to Meizu MX5 v Malle, za tú cenu, je len do 25.1.
Tak Meizu MX5 objednane. Ked pride, tak dam echo, no recenzie ho vynasaju do neba, tak som zvedavy. Dakujem pani