Čau,
momentálne mám BenQ XL2420Z (24", 1080p, TN, 144Hz, 1ms) a celkom zvažujem prechod na nejaký IPS, ale chcem sa spýtať, od akej sumy sa dá kúpiť nejaký kvalitný IPS panel od 120Hz vyššie, veľkosť 24" alebo 27" (1080p pri 24", 1440p pri 27")?
Ale aby sa to obrazovo fakt oplatilo a malo to ozaj lepšie farby než ten, ktorý mám teraz, pretože ak by sa malo jednať o zanedbateľný rozdiel, tak to si radšej nechám ten stávajúci.
Napr. mám k dispozícii jeden IPS od BenQ, stál okolo stovky a rozhodne nemám pocit lepšieho obrazu, skôr naopak.
S akou sumou treba rátať?
Dík.
Nový monitor
Nový monitor
Spoiler: ukázať
Re: Nový monitor
najlacnejšie ťa výjde asi Asus MG279Q - IPS, 144Hz, Freesync, 1440p - 27" cca 550€
rozdiel myslím si, že bude citeľný
rozdiel myslím si, že bude citeľný
Re: Nový monitor
Potom je tu ešte táto možnosť http://lcd-monitory.heureka.sk/acer-xb270hu/
Ale neviem či vôbec niečo budem riešiť, keď pozerám nejaké porovnania, IPS panel sa mi zas tak markantne lepší nezdá, navyše som zvyknutý rýchlo a často si meniť profily na tom BenQ, ktorý má na to zvlášť ovládač.
Ale neviem či vôbec niečo budem riešiť, keď pozerám nejaké porovnania, IPS panel sa mi zas tak markantne lepší nezdá, navyše som zvyknutý rýchlo a často si meniť profily na tom BenQ, ktorý má na to zvlášť ovládač.