To z toho videa je mozne napr. v pripade, ze ten clovek hral s cheaterom, ktory dostal VAC ban akurat v priebehu toho zapasu - za zapas ziskal menej bodov ako stratil tym, ze sa anuloval zapas s cheaterom, tym padom mohol padnut, ale nie na zaklade vyhrateho zapasu. Mne sa stalo nieco podobne ked som zacinal hrat - prvy krat som sa dostal na LEM, isiel som spat a na dalsi den som bol znova LE, bez toho, aby som mal medzi tym co i len zapnuty steam. Takisto je to mozne v pripade, ze ten typek zapas pred tym leavol - zacal sa dalsi zapas, uprostred ktoreho sa ten predosly skoncil. Kedze ELO sa upravi az po ukonceni zapasu, tak ta strata bodov za leave prisla az v priebehu dalsieho zapasu - tym padom downrank je mozny, ale znova nie ako priamy nasledok vyhry.
Videl som aj teorie, kde ludia tvrdili, ze rating system okrem ineho este predpoklada, ze hrac bude mat isty "performance" - v pripade, ze hrac nebude hrat podla predpokladanych standardov, tak v konecnom dosledku straca body. To ide viac-menej ruka v ruke s dalsou teoriou, ze ten rating pocita kazdy jeden duel - cize ak DMG zabije silvera, tak ziska menej bodov, ako ked by zabil niekoho s vyssim rankom. Ak ho potom ale zabije ten silver, strati viac bodov ako pred tym ziskal, cize ak by mal na konci zapasu ten dmg score 15/15 s tym silverom, tak v konecnom zuctovani mohol prist o tolko bodov, ze mu ani celkova vyhra v zapase nemusi stacit.
Ale toto su vsetko len teorie - a pokial sa k nim nevyjadri priamo Valve, tak teoriami zostanu a je viac-menej zbytocne sa tym nejako sirsie zaoberat.
btw: pri to videu som si uvedomil jednu vec - neviem, ci je tu vela takych ludi, ale ja sa napriklad nedokazem pozerat na slovenskych streamerov, z nejakeho dovodu ma zacnu iritovat po par minutach

Mozno je to tym, ze vacsinu casu svojej "aktivnej kariery" (hraval som inu hru, nie CS) som stravil v anglicky hovoriacich teamoch, a po case som mal vobec problem s hlasenim pozicii v slovencine, ked som zas hral nejaky mix s cz/sk kamosmi