Rise of the Tomb Raider
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Rise of the Tomb Raider
Tuším sa pridám, ten posledný raider bol fajn. Ja som zase tie nekonečné hlavolamy za každú cenu nemusel.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- Monster1
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Hra je fajn, myslim ze su tam aj vylepsene tie looty atd teda viacej preskúmavania, avšak čo je horšie je optimalizácia ako hra ide pekne plynulo ale miestami mi žerie celých 8 Gb RAM + 50 fps +- na pretočenej 780tke sú dosť vysoké požiadavky ked si zoberiem že starši Tomb Raider, ktorý som dostal ku 7850 mi šiel na max rovnako plynule a to je o 2 triedy slabšia karta, aj keď je pravda že graficky sa to pohlo trochu dopredu ale nieje to výhra.
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
Master of Hertz
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ked pozrieš na pomer výkonu napr 970gtx a 380 2GB, je jasné že tá hra celkom dobre manažuje textúry
a nerobí jej problém ani 2GB a ani 12gb
a od wqhd je to už iba o trápení tak či onak
4k je samozrejme na dnešných grafikách na smiech , ono už to wqhd vháňa slzy do očí hlavne ked sa napr vlastne už bavíme dnes o VR
a nerobí jej problém ani 2GB a ani 12gb
a od wqhd je to už iba o trápení tak či onak
4k je samozrejme na dnešných grafikách na smiech , ono už to wqhd vháňa slzy do očí hlavne ked sa napr vlastne už bavíme dnes o VR
Chalani kde to zoženiem teraz najlacnejšie? Vyzerá to celkom zaujímavo.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
pozri si kinguin, g2play to je asi najlacnejsie
hra to uz niekto na pc? da sa tam aj hladat nieco pod vodou, akoze ist hlbsie? zatial som len na zaciatku tak sa pytam aby som nieco neprepasol
hra to uz niekto na pc? da sa tam aj hladat nieco pod vodou, akoze ist hlbsie? zatial som len na zaciatku tak sa pytam aby som nieco neprepasol
- Monster1
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Ja som hladal ale zatial nic
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Master of Hertz
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
tak je to ozaj novinka takže tie lacné sú zase až tak lacné neni aj ked lepšie ako za plné e na steame
- hulo92
- Pokročilý používateľ
to si ako myslel dexter vsak oproti 50 na steame alebo 40 krabica ci kolko stoji je 30 za novu hru myslim ze fajn cena
- hulo92
- Pokročilý používateľ
zase neprehanaj, urcite nebude ale tak bavime sa tu o novinke a za novinku je to dobra cena
Skúšal to niekto z vás už kupovať s MS Store cez ukrajinský účet? Stojí to tam 10 Euro na nete píšu že to funguje tak som to skúsil a funguje to. Aj keby to zablokovali zas 10 euro ma nezabije. Ale teraz by ma zaujímalo či to funguje ako steam pri Ruských VPN či to zablokujú.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
pekne vidno ze ta denuvo ochrana funguje. predtym to byvali krypticke reci ze kto ma aku verziu musim dohrat protossov v SC2 a dufam ze budu este nejake zlavy (pripadne aspon na XCOM 2)
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
on už vyšiel datač na SC2 ?
edit : lol pozeram že fakt tak toto som úplne zaspal
edit2 : 10 novembra
edit : lol pozeram že fakt tak toto som úplne zaspal
edit2 : 10 novembra
.
No po par odohranych hodinach som vcelku sklamany.
Hratelne je to OK, ale stale to stereotypne prostredie - ladovy hory/mesto whatever. Nepoucili sa z jednotky kde bol stale ten isty uprsany ostrov, hrobky to nezachrania, chcelo to naozaj viac prostredia, vyrastal som na starych TB kde sa prostredia a lokacie menili z levelu do levelu, toto je sice pekne ze to maju kontinualne v jednej mape, no ohovne lebo sa to po par hodinach okuka.
Hratelne je to OK, ale stale to stereotypne prostredie - ladovy hory/mesto whatever. Nepoucili sa z jednotky kde bol stale ten isty uprsany ostrov, hrobky to nezachrania, chcelo to naozaj viac prostredia, vyrastal som na starych TB kde sa prostredia a lokacie menili z levelu do levelu, toto je sice pekne ze to maju kontinualne v jednej mape, no ohovne lebo sa to po par hodinach okuka.