Zamrzanie PC

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
mirtoo
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 05. Aug, 2015, 10:36

Zamrzanie PC

Príspevok od používateľa mirtoo »

Ahojte,
začal by som takto mam nove PC, ktore som poskladal 22.12.2015, niekedy od zaciatku tohoto roka zacal z nicoho nic zamrzat ked som na ploche. Stava sami to napr. ked dam extrahovat nejake subory a znicoho nic zamrzne alebo ked hram hru potom ju vypnem a zamrzne alebo ked ho zapnem nabehne mi plocha a zamrzne. Toto su najcastejsie pripady kedy sa mi to stava. Po tom ako som postavil PC pouzil som niekolko benchmarkov pre grafiku a procesor a nebol problem skusal som to zhruba 8-10h. Zostava:
Intel Core i5-6500
MSI B150 PC MATE
GIGABYTE R9 380X G1 WINDFORCE 2X Gaming 4GB
EVGA 600B
Kingston 8GB DDR4 2133MHz CL14 HyperX Fury Black Series
WD Blue 1000GB 64MB
Dr.80
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26

Re: Zamrzanie PC

Príspevok od používateľa Dr.80 »

mozno vydal microsoft nejaku "dobru" aktualizaciu na ich "dobry" win10 :D inak by mal byt ten pc co sa tyka komponentov v poriadku
Spoiler: ukázať
CPU R7 5800x3D GPU Inno3D RTX 4080 iChill X3 16GB Mobo Asrock X470 K4 gaming Ram Crucial Ballistix 4x8GB 3200mhz CL16 SSD Crucial P5 1TB, P2 1TB PSU EVGA SuperNOVA 750 P6 Bedňa Fractal Torrent Compact white Headset Truthear Hexa + Kinera Leyding Interface Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen Mic Samson Q2U Monitor 34" Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor Mobil Poco F3 white
Steam http://steamcommunity.com/id/dr80103
castelL
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38

Príspevok od používateľa castelL »

Aktualizuj bios základnej dosky na najnovší:
https://www.msi.com/product/motherboard ... #down-bios

Mal si update Win10 od toho dátumu, kde sa začali prejavovať problémy? Predpokladám že áno, čiže hľadal by som problém tam.
mirtoo
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: St 05. Aug, 2015, 10:36

Príspevok od používateľa mirtoo »

Ovladace su uptodate tam problem nie je, po dlhsom testovani som si vsimol jednu vec a to tu, ze predtym nez mi zamrzne vzdy tam este nieco tnkne ako ked pripojim/odpojim nejake zariadeni do portov tak som prisiel nato, ze problem bude v WiFi USB adaptér TP-LINK TL-WN722N lebo ked ho vytiahnem PC nevyplo uz pol dna. A tu nastava problem ze ten adapter ma win8 ovladace lebo pre win10 nie su tak co mam teraz urobit aby to bolo stabilne. Ďakujem za odpovede.

Návrat na "Hardware všeobecne"