lacné kamerové systémy sú ti na dve veci, na figu a na nič. Je dôležité aby kamera snímala laicky povedané "30 obrázkov za sekundu a vedela snímať záznam aj v noci, veľa systémov je obmedzených počtom kamier atď atď...
Napíš svoj rozpočet a lokalitu kde to potrebuješ nasadiť, prípadne sa ozvi cez SS.
Kamerový systém do prevádzky zberného dvora, šrotoviska.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Kamerový systém do prevádzky zberného dvora, šrotoviska.
zalezi ci to chces len na oko, alebo realne ci chces nieco monitorovat. Dalsia vec, ci si vies dat do ucto kamery z ciny.
Mam len s nimi skusenosti
Mam len s nimi skusenosti
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
jasne ze sa oplati to dat do ucta a za druhe, ak uz realne vynalozit financie tak nech to plni aj svoj ucel. Kamery z ciny urcite nie, su aj riesenia solidnejsich vyrobcov a cenovy rozdiel nie je vyrazny. Treba si uvedomit ze sa raz nieco zinstaluje a bude to plnit svoj ucel dlhe roky alebo do toho bude neustale sypat peniaze. Kamery z Ciny = podpora 0 cela 0 nic
- Chris
- Pokročilý používateľ
no neviem odkial mas take info, ale IP Kamera (nie stara srackova CCTV) je medzi cisnkymi a znackovymi rozdiel priepastny.
Pred cca 1-2 rokmi som kupil Escam 720p Externu vodotesnu kameru s IR nocnym videnim za nejakych 26e v akcii, postovne zadara
Vela som si nesluboval, avsak rezencie hovorili za seba, jedine o prehrievani zdroja (novy zdroj otazka 2-5e).
Namontoval som ju a je vonku a drzi (klop klop klop) na dazdi, snehu a slnku.
Najlacnejsia znackova ubiquiti je za 133e.
http://ip-kamery.heureka.sk/ubiquiti-un ... 4/#section
Pricom rozdiel v obraze v youtube videach nebol nejako rozoznatelny, v praci mame starsie samsung, sony a ine. Obraz je o nicom (nechapem naco sa to nahrava), vidis ze je tam niekto, kamion atd, ale neprecitas ani SPZ.
Teraz chcem dokupit dalsie na dom, ale 1080p a uvazujem aj nad RPi + kamera modul, to vie 1080p s 30fps a do 100e ale je tam vela bastlenia.
Pisem ti len preto, lb podobne som sa ja pytal pred 1-2 rokmi a nedostal som ziadnu relevantnu konkretnu odpoved. Ale to si musis zodpovedat sam, ci ti rozdiel 26e vs 133e pride porovnatelny. Lb za jednu znackovu kupis cca 5 cinskych a mas do zasoby. Samozrejme neni to vsetko az tak super zladene ako pri znackovych, ale riesenie sa furt najde.
Pred cca 1-2 rokmi som kupil Escam 720p Externu vodotesnu kameru s IR nocnym videnim za nejakych 26e v akcii, postovne zadara
Vela som si nesluboval, avsak rezencie hovorili za seba, jedine o prehrievani zdroja (novy zdroj otazka 2-5e).
Namontoval som ju a je vonku a drzi (klop klop klop) na dazdi, snehu a slnku.
Najlacnejsia znackova ubiquiti je za 133e.
http://ip-kamery.heureka.sk/ubiquiti-un ... 4/#section
Pricom rozdiel v obraze v youtube videach nebol nejako rozoznatelny, v praci mame starsie samsung, sony a ine. Obraz je o nicom (nechapem naco sa to nahrava), vidis ze je tam niekto, kamion atd, ale neprecitas ani SPZ.
Teraz chcem dokupit dalsie na dom, ale 1080p a uvazujem aj nad RPi + kamera modul, to vie 1080p s 30fps a do 100e ale je tam vela bastlenia.
Pisem ti len preto, lb podobne som sa ja pytal pred 1-2 rokmi a nedostal som ziadnu relevantnu konkretnu odpoved. Ale to si musis zodpovedat sam, ci ti rozdiel 26e vs 133e pride porovnatelny. Lb za jednu znackovu kupis cca 5 cinskych a mas do zasoby. Samozrejme neni to vsetko az tak super zladene ako pri znackovych, ale riesenie sa furt najde.
Môžeš linknúť nejaký model?Chris napísal:Pred cca 1-2 rokmi som kupil Escam 720p Externu vodotesnu kameru s IR nocnym videnim za nejakych 26e v akcii, postovne zadara
Low cost china je vo väčšine prípadov dosť problematická...
- Chris
- Pokročilý používateľ
Je to presne tato, ale uz maju novsie modely s 1080p
http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_6 ... aign=QD300
http://www.gearbest.com/ip-cameras/pp_6 ... aign=QD300