Nevravim ze podme porovnavat so starymi dielmy, samozrejme nie, no mne proste len to ladove prostredie nesmakuje

Hoc je miestami naozaj nadherne pride mi po par hodinach okukane. Tiez ak by som mal nieco vytknut tak ze sa vytratila taka ta mysticnost a aj vcelku napinavost a strasidelnost.
KEd si vezmem 2013 - kanibali, a blaznivi uctievaci, cele to malo taku ponuru atmosku a ked sa do toho objavili duchovia a "queen" ktora ovlada pocasie a pod, To mi prislo uplne genialne a ten pravy tomb raider,
Tuto vylepsili hratelnost prakticky po vsetkych strankach ale uz to nema tu atmosku, nieje to ani strasidelne, ani ziadna, resp. velmi slaba mystická postava (ja viem, je tam prorok). Cele mi to pride co sa pribehu tyka len aby tam nejaky bol a hlavnym cielom je stale bojovat s trinity. Po tejto stranke ma to proste sklamalo.
Vraj DLC Baba Yaga by mala byt v tomto ohlade natom odost lepsie ale ja som chcel taku celu hru a nie 2-3 hodiny obsahu.
Animacky hej tie mi nevadia, resp. dalo by sa az povedat ze ma baví ich sledovať. Detaily na tvare su v niektorych pripadoch naozaj jak TV serial, ale to mi proste na dobru hru nestaci.
Zasa nevravim ze je to zla hra, ale dat zanu 50-60€ tak by mi vsetko nebolo jedno.