Čau,
včera mi totálne zblbol PC z podpisu, takéto boli okolnosti:
- spustil som prehrávanie Flash videa v Google Chrome
- chcel som si pridať hlasitosť na externej zvukovke, ale nechtiac som ju vypol
- keď som ju zapol, v danom Flash videu nešiel zvuk
- skúšal som prehodiť prehrávacie zariadenie, či náhodou nie je nastavené nesprávne, ale nebolo
- potom som spustil Windowsácky prehrávač Groove a spustil náhodnú pesničku, ale neozval sa žiadny zvuk, ani sa nepustilo prehrávanie - proste to nereagovalo
- zapol som teda nejaký film v prehrávači Media Player Classic - Home Cinema a vtedy obrazovka zčernala a vyhodilo chybu
"Display driver stopped responding and has recovered", čo má fakt prekvapilo. Za prvé neviem, ako so zvukom súvisí grafická karta a za druhé nemám nič pretaktované (teda kartu mám, ale od výrobcu) a zhodou okolností som ešte v ten deň robil niekoľko testov v 3DMark, konkrétne Fire Strike, a nevyskytli sa žiadne problémy a ani predtým v hrách.
Díky.
Veľmi zvláštne chovanie PC
Veľmi zvláštne chovanie PC
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: Veľmi zvláštne chovanie PC
stalo sa to iba raz, a po restarte vsetko ide OK - neries, proste tomu zasibalo
ak sa to deje znova, skontroluj deteckiu zvukovky systemom, tj. ci justave vidis vo windows ako ext zariadenie a ci ju system dokaze pouzivat.
ak sa to deje znova, skontroluj deteckiu zvukovky systemom, tj. ci justave vidis vo windows ako ext zariadenie a ci ju system dokaze pouzivat.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Áno, normálne ju detekuje. Ale všimol som si ešte, že ak ju počas hrania Far Cry 4 vypnem a znova zapnem, tak zase nejde zvuk. Radšej som PC hneď reštartoval, lebo si myslím, že zas by mi to hodilo ten nVidia crash.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
moze tam zalezat od hry, ako to ma spravene. je mozne ze si prehlada zariadenia len po svojom spusteni a ked vyp-zap zvukovku, tak potom ju uz nehlada a zvuk sa nekona.
ale na druhu stranu....kto by len tak pri hre vypinal zvukovku, staci stisit
ale na druhu stranu....kto by len tak pri hre vypinal zvukovku, staci stisit
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Tak ja mám na nej koliesko pre ovládanie hlasitosti a keď ho pokrútim moc, tak ju vypne.
http://goo.gl/5wJzjf
Ale zistil som, a to sa týka aj toho Flash videa, že zvuk vypadne, len ak externú zvukovku zapnem okamžite po jej vypnutí. Ak ju ale zapnem až po 10-tich sekundách (možno by stačilo aj menej, neviem), tak zvuk normálne funguje.
http://goo.gl/5wJzjf
Ale zistil som, a to sa týka aj toho Flash videa, že zvuk vypadne, len ak externú zvukovku zapnem okamžite po jej vypnutí. Ak ju ale zapnem až po 10-tich sekundách (možno by stačilo aj menej, neviem), tak zvuk normálne funguje.