Sekanie magoboxu
Sekanie magoboxu
Zdravím. Mama potrebovala wifinu do jej "domu" (taká menšia pristavba k rodinnému domu-2 izby) z mojej izby, kde sa nachádza rooter. Nakoľko už je tam kábel natiahnutý pre magiobox, tak som len objednal z alzy najlacnejší AP, aký bol dostupný (tenda n3). Jedinú vec, ktorú som nastavoval bola wifi a to SSID a heslo. Akonáhle ale zapojím AP pred mago box, program sa po cca 5 sekundách zasekne. Potom môžem prepnúť na iný a ten ide 5 sek. atd. je to naprd AP alebo stačí len niečo nastaviť. Ďakujem za ochotu a rady. Pekný deň
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Re: Sekanie magoboxu
Podľa mňa problém neni v AP ale v tom ako si menežuje Router porty, aspoň doma čo máme magio tak na Routry sú určené dva porty pre mágio kde upravený FW routru púšťa inú rýchlosť ako máš NET. A Router vie či je tam magio pripojené.
Takže riešenie by som videl v tom, že budeš musieť natiahnúť ešte jeden kábel.
Takže riešenie by som videl v tom, že budeš musieť natiahnúť ešte jeden kábel.
Spoiler: ukázať
Ale v druhej izbe máme tiež mágio napojené cez switch (rooter-stiwch- magio+xbox+dalsi pc) a tam to behá úplne v pohode
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 05. Jan, 2008, 14:00
Tak to potom nerozumiem prečo by to nešlo. Apečko dáva aký rozsah IP adries také ako dostane z routra alebo svoj rozsah napr. 192.168.1.x.
Ale či je to v tom problém to ti neviem povedať.
Ale či je to v tom problém to ti neviem povedať.
Spoiler: ukázať