Hram to pomaly, tej grafiky a prostredia sa neviem nasytit.
Na Win7 to žerie 4,5-6 GB, s textúrami na very high to žralo 10-11 GB kedže VRAM na grafike nestačila.Fullesh napísal:pretoze 2013 bol prvi diel rebootu tejto serie tak jasne ze to bolo setko uplne nove od povodnej, a tento diel je pokracovanie cize tam uz nemaju byt ake nove vylepsenia. Ano, pribeh je plytky a uplne obycajny, ako som pisal, dotiahnut pribeh a je to uncharted, lenze uncharted je striktne linearna adventura, kdezto tu je to taky mix, linearnej/nelinearnej nejake tie rpg prvky - lepsi gamepaly. (hral som uncharted 2,3, resp. pozeral, pretoze tam nebolo co hrat, lepsie puzzle ano.)
V porovnani stym, co vychadza kazdy rok a tie zmykanie znaciek, je toto ina liga.
Inak hra mi fici na max. 1080p FXAA, vram je plna, system ram je plnaWindows 10 a ide to 40-80fps, sem tam to trhne pri rychlom otacani v exterieroch. Inak hra je instalovana na WD Green 5k4.
Vie mi niekto napisat kolko systemovej paamte zere ta hra na starsich winoch ?
Netreba žit v minulosti ... čo bolo bolo, čo je to je. Žerem to pretože je to momentálne skutočne kvalitne spracovaná hra po každom aspekte. Hatovať treba až potom ak si to človek zahrá. Tak kvalitný all in one som skutočne dlho nehralmino_85 napísal:pffffff.... takže kašlem na to, dík za dovysvetlenie.
Som si myslel, že sýria je dosť veľká časť hry a dúfal som aj v ďalšie prostredia. A oni z toho robia na jednu lokalitu viazaný "sandbox"? Nechápem, že to ľudia tak žerú, kto hrával pôvodných TR, tak z tohto sa mu musí nožík vo vrecku otvárať.