5820k nema BOX chladic.
A suhlasim s gabovou zostavou..
a tak mi napadlo, ze ako SSD by som skusil m.2 pcie SSD
http://www.tichepc.sk/Samsung-SSD-SM951 ... 1001155020
len by som zistil kompatibilitu danej dosky a moznosti bootu z m.2. tieto male m.2 PCIe 4x (nie sata) maju peckove R/W
Zostava 1300E - nazory
Re: Zostava 1300E - nazory
Spoiler: ukázať
nikde som nenapisal, že nanoxia je shit...ty si napísal, že si sa pobavil na tej shit skrinke, čo som hodil...rix_o napísal:Free: ked podla teba je nanoxia shit case tak potom ...
a ved ty si mu dal i7 5820 bez chladica iba box a skrinku zalman z3
a Gabovu myslis ktoru zostavu?
sa riesil rozpocet, bud i7 6700 s periferiami, alebo 5820 bez kvality
Gabo:
ako prve som mal ten Macho direct v kosiku ale zmenil som ho
chladič som tam dal Ninja 4, ak si si nevšimol
a po tretí raz k tej skrinke, ako už GABO povedal, na niečom šetriť musí, tak keď si môže vybrať medzi skrinkou za kilo so zamknutou 6700 a lacnejšou skrinkou a 6jadrom, tak žiaden rozumný človek by neriešil ani minútu
samozrejme, že poslednú zostavu...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Na toto len who cares ak maju dosky statisticky mieru reklamovatelnosti medzi 3-4%.GABO napísal: Len by som bol zvedavý kto nacenil tu prvú ponuku vo vlákne - pretože s danými požiadavkami ísť do DDR3 je "trefa do čierneho" - nejde ani o výkon, ale o prípadné problémy za 2-3 roky kde výkonovo bude povedzme zostava na prácu stále OK (ale odíde základná doska a náhradu kvalitnej, vyššej rady už nezoženiete...
Nestoji za zmienku a uz vobec ani za 100+e doplatok za nonK i7. To by som si radsej kupil pri tejto nazvime to logike tie dosky dve a nechal jednu lezat na policke a aj tak by som usetril resp. nepreplatil.
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.
Nechcem uz vymyslat ale spytam sa.. a ako su na tom skrinky od Fractal designu ?
Lebo pride mi fajn mat taky kvalitny zaklad Doska-Cpu-Zdroj-Skrinka ostatne sa da postupne dokupovat..ci?
Lebo pride mi fajn mat taky kvalitny zaklad Doska-Cpu-Zdroj-Skrinka ostatne sa da postupne dokupovat..ci?
presne tak a o tom som sa ti snazil aj hovorit.. VGA, disky a ine veci v klude zober z bazaru.zajacftf napísal:... pride mi fajn mat taky kvalitny zaklad Doska-Cpu-Zdroj-Skrinka ostatne sa da postupne dokupovat..ci?
Hej spravim to tak ze si sprv spravim zostavu hlavne na strihanie a mozno si aj nieco privyrobim a potom to dokupim nech to nejak vyzera