V sietovych pripojeniach oznacis obe ikonky - kazda jedna pre jednu sietovku a niekde na ne kliknes pravym mysitkom. V ponuke by sa ti mala ukazat moznost "premostit pripojenia" - kliknes na to....zobrazi sa ti dalsia ikonka, co predstavuje most oboch sietoviek.....
teda neviem aky kabel pouzivas na netovu pripojku, ale pokial viem, je to iba 4-zilovy (efektivne 2 zily) a na LAN je tusim 8 zilovy,,,kazdopadne LAN kabel PC->PC musi byt priamy - nekrizeny.. krizene sa pouzivaju PC->switch/router...ale aj tak tym novsim switchom/routerom to je uz jedno aky kabel pouzijes....
Pripojenie na NB na net cez Lan - ako na to?
Zdravim.
Na PC mam DSL internet cez USB modem a PC mam prepojene s notebookom pomocou LAN siete.
Chcel by som sa pripajat aj z PC aj z notebooku na internet naraz.
Tak sa chcem spytat ako pofrci napriklad take ICQ ,ci sa to da spravit nejako nezavislo od seba (na PC sestra so svojim ICQ a na NB ja s mojim ICQ).
Ale hlavne ma zaujima,ci za taketo "dvojite" pripojenie moj poskytovatel internetu nebude pozadovat nejake poplatky alebo proste ci nebudem platit nieco naviac.
Dakujem.
Na PC mam DSL internet cez USB modem a PC mam prepojene s notebookom pomocou LAN siete.
Chcel by som sa pripajat aj z PC aj z notebooku na internet naraz.
Tak sa chcem spytat ako pofrci napriklad take ICQ ,ci sa to da spravit nejako nezavislo od seba (na PC sestra so svojim ICQ a na NB ja s mojim ICQ).
Ale hlavne ma zaujima,ci za taketo "dvojite" pripojenie moj poskytovatel internetu nebude pozadovat nejake poplatky alebo proste ci nebudem platit nieco naviac.
Dakujem.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
hmm odborniku, win xp ma proxy uz v sebe tak naco dalsi soft ked tento funguje ako ma hoc je od mrkvosoftu.Patko19 napísal:ohladom toho netu. co tak spustit na PC proxy server a vcez sietovku sa nan pripajat ???? alebo kupit nejaky router ktory ma lan vystupy ??? a nie tie sracky USB
standardne dostanes sade usb modem, a kopec ludi nema na router, hlavne ked adsl routre stoja cez 5, 6t ktore sa daju tak aspon nazvat
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
neon, precitaj si tento prispevok este raz pekne pomaly a od zaciatku. je tu napisane secko ako nastavit. icq ak nebudes pot tym istym uin mozes naraz na oboch kompoch pouzivat a nebudes platit ani o korunu viacej, pokial samozrejme nemas datove obmedzenie a ho prekrocis.akurat sa ti znizi rychlost ak na tom druhom sa nieco podeje vramci netu.
Watching you ...