Caute, mam taky mensi problem s touto klavesnicou, nefunguju mi klavesove skratky Fn+F1/F2 atd.
stiahol som si program KeyDominator 1 v ktorom by som mal mat zalozku Fn (vid. obr.) ale tu zalozku tam nemam, ak ma niekto tuto klavesnicu, funguju vam funkcne klavesy? alebo to treba nejak nastavit?
http://i.imgur.com/0B2JFTU.png
A4Tech Bloody B120
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
Re: A4Tech Bloody B120
mam tuto klavesnicu a v pohode mi funguju vsetky FN+F kombinacie, netreba nato ziadny dodatocny program. ale samozrejme na pri prehravani skladieb potrebujes prehravac co podporuje ovladanie cez klavesnicu
Spoiler: ukázať
no to mi je jasne ale ak stlacim Fn+F1 aby som vypol zvuk tak mi to nefunguje, alebo ked chcem pridat alebo ubrat hlas tak mi to nefunguje, ostatne funkcie su mi na nic, len to volume by sa zislo, neviem co s tym je...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
bud mas rozsraty win alebo stastie na vadny kus, ktoremu nefunguju tieto kombinacie klaves.
Spoiler: ukázať
mam poskladany novy komp a nainstalovany Win7 asi 2 tyzdne takze si nemyslim ze to bude windowsom, mozno ako vravis mam vadny kus , skusim vyskusat klavesnicu na inom pocitaci a ak ani tam nebudu fungovat funkcne klavesy tak jedine riesenie je reklamacia...
doplnim:
skusal som klavesnicu na inom PC a funkcne klavesy funguju takze ja na svojim kompe musim mat nieco s windowsom...
skusal som klavesnicu na inom PC a funkcne klavesy funguju takze ja na svojim kompe musim mat nieco s windowsom...