Alza.sk
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Re: Alza.sk
Stale to tak funguje aspon pri diskoch? Ma potom zmysel priplacat za "okamzitu vymenu"?
Ak to nieje na firmu no problemo.loleqboleq napísal:prekvapuje ma, že prijali údaje iného človeka
ZDROJ: Seasonic G Series 550W GOLD MB: ASUS TUF Gaming B550-PLUS WI-FI II CPU: Ryzen 5 5600@4,6 GHz cooled by NOCTUA NH-U12F RAM: 2x8 GB Crucial Ballistix Black 3600MHz cl16 VGA: Sapphire Pulse RX 5700 8 GB + 2x Noctua NF-A12x15 Chromax PWM HDD: Samsung SSD 860 EVO 500GB + Kingstone SSD Now 64GB + 1TB WD Caviar Blue WD10EALS SOUND: Asus Xonar DX MONITOR: 34" LG 34UM68 DRIVING WHEEL: Logitech G25 RECEIVER: KINO: Yamaha RX-V557 + CANTON set 5.0 GLE series + subwoofer VELODYNE VX-10 STEREO: ONKYO A-5VL + Tannoy M1 HEADPHONES: Superlux HD330, Focal Sphear, Soundmagic e50 + LG V30 TV: Plazma P50X60 R.I.P. now TX-P50UT50
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
mne dnes prisla zakladna doska, objednana nova, zrejme mi prisiel "vrateny" kus, kedze neboli lepky vyzeralo to ako druhykrat zabalene, vsetko by mi az tak nevadilo /bol to lowend msi B150 bazooka/ keby som nezistil,ze ram slot 4 je KO a bios vyzeral byt uz nastaveny na iny hw ...cize som objednal novu a zajtra mozem ist vratit
od novembra som skutocne nespokojny s ich sluzbami- stale mi meskaju objednavky,dorucuju na ine adresy, zasekne sa,pride nieco v inej "kvalite" a pod... -bohuzial sila zvyku a hlavne prehladnost ich stranok ma aj tak bude "nutit" tam nakupovat.
od novembra som skutocne nespokojny s ich sluzbami- stale mi meskaju objednavky,dorucuju na ine adresy, zasekne sa,pride nieco v inej "kvalite" a pod... -bohuzial sila zvyku a hlavne prehladnost ich stranok ma aj tak bude "nutit" tam nakupovat.
Naposledy upravil/-a quicky v Št 11. Feb, 2016, 00:19, upravené celkom 1 krát.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
No ja som tiež bral tento týždeň z Alzy dosku, low end ( MSI H81m-E34). Najskôr som objendal rozbalenú - príslušenstvo jeden veľký bordel, to mi ale až tak nevadilo, ale chýbal i/o panel. - vrátil som a doplatil za novú. -
Vyzerá byť používaná, pri zapnutí mi vypísalo, že bol zmenený HW ( predtým sa mi toto nikdy nestalo ) a keď kliknem v biose nastavenia, tak to zamrzne. Nevadí mi, že mi predajú vec, ktorú niekto vrátil, to plne chápem, ale aby to aspoň fungovalo a niekto to skontroloval predd odovzdaním, aspoň či sú tam veci, ktoré tam majú byť.
Vyzerá byť používaná, pri zapnutí mi vypísalo, že bol zmenený HW ( predtým sa mi toto nikdy nestalo ) a keď kliknem v biose nastavenia, tak to zamrzne. Nevadí mi, že mi predajú vec, ktorú niekto vrátil, to plne chápem, ale aby to aspoň fungovalo a niekto to skontroloval predd odovzdaním, aspoň či sú tam veci, ktoré tam majú byť.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
sak o tom to je. oni sa ani neunuvaju to kontrolovat, rovno to ide do predaja ako rozbalene... ked vobec.
a ked to nahodou zakaznik vrati, tak to daju reklamovat /zakaznik prakticky pri rozbalene iba urobi pracu za alzu /
ja mam tiez problem s dodanim. ale co viem, menili sklady, alebo maju novy sklad v SR. vsetko co som objednal slo o 1-2dni dlhsie. teraz uz rovno pisu dodanie o 48h, nie do 24h.
a ked to nahodou zakaznik vrati, tak to daju reklamovat /zakaznik prakticky pri rozbalene iba urobi pracu za alzu /
ja mam tiez problem s dodanim. ale co viem, menili sklady, alebo maju novy sklad v SR. vsetko co som objednal slo o 1-2dni dlhsie. teraz uz rovno pisu dodanie o 48h, nie do 24h.
Spoiler: ukázať
tiez som objednal router asus "rozbaleny" ale zistil som to az v kosiku tak som to nejak neriesil ze router jak router... prislo a a adsl port odpaleny no, tak reklamacka v trencine hned dobropis kupil som tp-link a pohoda
reklamoval som porad aj hodinky co som u nich kupoval tak pol roka dozadu a velka bieda teda, uvidime jak to dopadne chalan za pultom nemal problem to zobrat
este rozmyslam ze reklamujem polk 4 shox sluchatka lebo to jak sa za rok zosuchali tie musle, nikdy viac od polku nic ani zadarmo
ale to asi nezoberu
btw ked som odpalil maticne dosky od asus ROG tak nemali problem hned vymenit popripade dobropis, aj mojou chybou odpalene
reklamoval som porad aj hodinky co som u nich kupoval tak pol roka dozadu a velka bieda teda, uvidime jak to dopadne chalan za pultom nemal problem to zobrat
este rozmyslam ze reklamujem polk 4 shox sluchatka lebo to jak sa za rok zosuchali tie musle, nikdy viac od polku nic ani zadarmo
ale to asi nezoberu
btw ked som odpalil maticne dosky od asus ROG tak nemali problem hned vymenit popripade dobropis, aj mojou chybou odpalene
-
- Pokročilý používateľ
pre toto forum, snad niekomu pomozu
Zľava 5 € - WT33V3RJ3N uplatníte pri nákupe nad 50 €.
Zľava 10 € - BZJAJ4CRTP uplatníte pri nákupe nad 250 €.
Zľava 25 € - 7SAL2LLJZN uplatníte pri nákupe nad 800 €.
od dnes 14 dní
Zľava 5 € - WT33V3RJ3N uplatníte pri nákupe nad 50 €.
Zľava 10 € - BZJAJ4CRTP uplatníte pri nákupe nad 250 €.
Zľava 25 € - 7SAL2LLJZN uplatníte pri nákupe nad 800 €.
od dnes 14 dní
Vie mi niekto povedat ako je to v alze so zarukou pre pravnicke osoby, ak je pri produkte standardne 36 mesiacov, alebo je tam nejaky rozdiel aj pri prihlaseni na stranke a zobrazuje inak podla prihlasenia fyzicka/pravnicka osoba? Berie sa iba z obchodneho 12 mesiacov vzdy?
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
-
- Pokročilý používateľ
tief uprimne?ked sanprihlasis ako pravnicka pri produkte by si mal vidiet ako dlho mas zaruku insk je to standard alo pri FO..iba raz sa mi stalo pri apple produkte ze som mal kratsiu
Dik. Uz dlho pouzivam len login na FO a predtym som zaruku nejak neriesil, resp. mi to bolo v podstate jedno
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
keď sa logneš ako firma, tak ti ukazuje pri jednotlivých produktoch v zátvorke ak je skrátená...pri väčšine nie je skrátnená
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
pred chvilou som si objednal zdroj,zaplatil kartou,ale nasledne zistil,ze ten zdroj som si vobec nechel objednat..tak som to stornoval..
Peniaze mi ale zhltlo..Co s tym teraz ?
Peniaze mi ale zhltlo..Co s tym teraz ?
cakaj kym ti prachy pridu naspat
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438