Panasonic TX-55AS640E
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Panasonic TX-55AS640E
Skusim sa popytat tu. Kupil som si tento ledkovy pas http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... 12903.html
Chcem ho nalepit zozadu na TV, aby mi osvetlil zadnu stenu a napajat cez USB. A chcem aby to fungovalo tak, ze ked zapnem TV, tak sa zapne led pas, ak vypnem, tak sa vypne tiez. Lenze problem je v tom, ze ked to pichnem do USB1, tak len zablikne a na TV sa zobrazi hlaska, ze doslo k chybe v usb, alebo tak nejak a pas nesvieti. Ked ho pichnem do USB2, tak led pasik svieti neustale, aj po vypnuti TV
Tu funkciu aby ostalo USB zive aj v pohot. rezime mam vypnutu
Nemate pls. nejaku radu? Pripadne ci niekde v menu neni este nejaka funkcia pre USB?
Diky
Chcem ho nalepit zozadu na TV, aby mi osvetlil zadnu stenu a napajat cez USB. A chcem aby to fungovalo tak, ze ked zapnem TV, tak sa zapne led pas, ak vypnem, tak sa vypne tiez. Lenze problem je v tom, ze ked to pichnem do USB1, tak len zablikne a na TV sa zobrazi hlaska, ze doslo k chybe v usb, alebo tak nejak a pas nesvieti. Ked ho pichnem do USB2, tak led pasik svieti neustale, aj po vypnuti TV
Tu funkciu aby ostalo USB zive aj v pohot. rezime mam vypnutu
Nemate pls. nejaku radu? Pripadne ci niekde v menu neni este nejaka funkcia pre USB?
Diky
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Re: Panasonic TX-55AS640E
no podla činka je 4W/meter čo môže byť +- asi tak, klasicke USB 2 má 5V a 0,5A čo je 2,5W čiže ak tam máš meter tak je to preťažené a predpokladám, že ti to funguje v druhom USB ktoré je posilené (asi pre externý HDD)
po ďalšie napr. moja samsung TV má v napájaní USB stálych 5V aj zopár minút po vypnutí, potom sa vypne
50CM by to malo potianuť, príp strihaj ešte po jednom ledky až kým to nepôjde
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Ano, presne to som akurat pozeral, tie mA na TV a W, co uvadza ťinťong
Mam 1m led pas a som myslel, ze tych 500mA bude stacit. Ale aj tak ho budem zrejme este skracovat, no uvidim...
Poskusam to USB2, ci to neodpaja po nejakom case...to ma nenapadlo
Mam 1m led pas a som myslel, ze tych 500mA bude stacit. Ale aj tak ho budem zrejme este skracovat, no uvidim...
Poskusam to USB2, ci to neodpaja po nejakom case...to ma nenapadlo
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
nechcem zakladat inu temu,ale dalo by sa toto pripojit na pc ? aby to nesvietilo aj po vypnuti ?
- Thunderbolt
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 02. Apr, 2009, 18:55
Aj ja by som to rád vedel, rád by som si kúpil za monitor červený
CPU: AMD Ryzen 9 5900X CPU Cooler: Scythe Fuma 2 MB: MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI GPU: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 6900XT 16GB RAM: Crucial Ballistix 4x32GB 3200 Mhz Cl 16 SDD1: Samsung 980 Pro 1TB SSD2: Samsung 980 Pro 2TB PSU: Corsair RMx 750 CASE: Fractal Design Meshify S2 Dark TG LCD1: LG 34GN850 LCD2: EIZO EV2450-BK OS: Windows 10 Pro 64-bit DAC/Amp: Schiit Hel
-
- Pokročilý používateľ
ja zase zadna strana stolaa ale zatial som to videl jedine na klasicky pas s adapterom do zastrcky a na dialkove ale je to neprakticke no:)
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Jasne, pri napojeni na PC to funguje tak ako ma. Ale zalezi ako mas USB nastavene v biose
Ved ani myska ti po vypnuti PC nesvieti, ze?
Ved ani myska ti po vypnuti PC nesvieti, ze?
-
- Pokročilý používateľ
nejake charging funkcie idu ... ale tak vypnut sa to daaa no nic objednavam to:)
- Flanker.
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 26. Jan, 2011, 17:51
vyzera to dobre, to mas cold alebo warm bielu? nvm, to rozoznat stoho obrazka .
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Warm ...cold vobec nemusim a uz duplom nie doma.