Zdravim ocakavam ze by sa dalo najst nejake ntb do 550 e . Nepotrebujem ziadnu extra znacku aby to nemrzlo hlavne aby to nemalo extra odflaknute spracovanie a chladenie . Vydrz nie je dolezita bude prevazne na nabijacke . Musi mat dedikovanu grafiku a minimalne i5 procesor . Rad by som keby sa na tom dala spustit plynule nejaka hra v podstate hravam asi len multyplayer battlefield bad company 2 . Uprednostnim herny vykon pred ostatnymi parametrami . Neviem ci volit Nieco z tychto dvoch Ntb . Podla youtuberov oba tieto modeli utiahnu hry na hd rozliseni pri medium detaloch okolo 35 fps co by aj stacilo . Co myslite vy ? Ktory ? Pripadne nieco podobne diky
https://m.alza.sk/hp-pavilion-15-ab126n ... d=18842920
https://m.alza.sk/acer-aspire-e15-midni ... d=18842920
Full hd sa zide na foto pripadne surfovanie a filmi dik
ntb do 550e
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
ntb do 550e
Spoiler: ukázať
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
Re: ntb do 550e
ten Acer je ok...HPčku Pavilion by som sa zdaleka vyhol...nespolahlive,vacsinou poddimenzovane chladenie...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
- spencer
- Používateľ
Dakujem ti za radu s najvacsou pravdepodobnostou ho tentotyzden vezmem ako je to s pripadnym vratenim tovaru v alze keby som zistil ze to je pomale jak svina takyto dovod staci uviest alebo ako ? Vratia mi produkt alebo. Si mam vybrat nieco ine ?
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
do 14 dni to vies vratit bez udania dovodu...podla zakona ale alza ho dodrzuje...vratis tovar - vratia ti €...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
aktivuj si free alza premium a mozes vratit do 30 dni bez udania dôvodu
Broslo: Neviem či sa to zmenilo, ale keď v decembri bolo premium zadarmo na mesiac, tak bolo jasne v podmienkach napísané, že to počas tohto obdobia neplatí služba vrátenia tovaru do 30dní. Až po zaplatení.
- spencer
- Používateľ
Tak somtestoval ntb v par hrach . A som neprijemne prekvapeny vykonom pri hrach a prijemne prekvapeny rychlostou prace cez internet az po ostatne aktivity . Podla mnaje limitom v brach asi cpu . Ale co som pozeral najlacnejsie 4jdro je od msi za 860e a medzitym su len tie biedy cakal som ze by tomohlo plynule davat bad company 2 pri rozliseni hd a strednych detailoch ale aj tak to v istych momentoch kadejako trha. Teploty ntb su skvele. Tie ma prekvapili a chladenie aj pri zatazi tichucke . Rozmyslam ci teda vrazit do toho stvorjadra od itelu. 4stovky na vyse :/ inak spokojnost no neviem
Ale zas nevedno ci to nema na svedomiaj grafika so 64-bit zbernicou . Inak skusim tu 840m pretaktovat o par mhz zevraj bezne dava + 130 mhz na jadre a + 300 mhz na pamatiach . Teploty co som z celeho ntb nameral v zatazi boli max 72°c
Edit . Zistujem ze tipkom na youtube ide vsetko paradne aj s tymto procesorom ale grafika vizera byt brzda oni maju 950m a vali im to jak po masle .
Ale zas nevedno ci to nema na svedomiaj grafika so 64-bit zbernicou . Inak skusim tu 840m pretaktovat o par mhz zevraj bezne dava + 130 mhz na jadre a + 300 mhz na pamatiach . Teploty co som z celeho ntb nameral v zatazi boli max 72°c
Edit . Zistujem ze tipkom na youtube ide vsetko paradne aj s tymto procesorom ale grafika vizera byt brzda oni maju 950m a vali im to jak po masle .
ja mam strieborny ale 8GB ram grafika sedi a I5 ale Haswell alebo co ...zatial mi na nom slape vsetko v pohode ..ale skor hram WOT, WOW, NFS tam bolo chvilu
Galaxy S9+