Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Neviete náhodou, prečo mi v poslednom čase zlyháva synchronizacia OneNote a zdá sa mi, že aj OneDrive. OneNote vypisuje chybu e00001ae. V PC to ide normálne, problém je len na mobile (L830).
strasne pekne od nich.
HTC HD7 mi od*ebali tym, ze WP8 nedostal.
Tak som si zobral L820 a hla, WP10 nebude.
A pritom sa dusovali, ze podobna situacia nenastane.
Na druhu stranu, su to dost stare telefony, zacinali s 8.0 potom dostali upgrade na 8.1... Kolko maju ? 3-4roky ?
Ako neobhajujem MS, sami povedali ze W10M bude dostupny pre vsetky 8.1 ale kolko android vyrobcov vydava update na novy android pre 4 rocny telefon ? ani jeden.
A naco silou mocou W10M ked by na tych fonoch slapal naozaj biedne (co púotvrdil insider feedback, a preto sa rozhodli tak ako sa rozhodli
to ano.. ale napr. appky z androidu idu aj na starsich verziach.
Ja sa len bojim, aby to u MS opat nebolo ako u WP8, ze pre WP7.8 aj store zabili. ziadne nove appky.
ja to vidím tak, že L950 je asi môj posledný telefón s Windowsami. Je to už pomaly 5 mesiacov a ten telefón stále nefunguje na 100%. Oproti WP8.1 je to chaotické a kopa appiek poriadne nefunguje. Apple sa mi príliš nepáči kvôli prostediu, ale funguje ako má. Hádam aj Android by bol na tom lepšie... uvidím časom
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
toto počúvam už posledné 4 roky. toto sa zlepší, tamto sa zrýchli... app gap sa na WP rapídne znížil za posledný rok, ale tie drobnosti čo chýbajú práve vedia vytočiť. stabilita w10 na L950 nie je ktovie aká, a to mám oficiálnu "stabilnú" verziu, nie insider. viem že nestabilita appiek na w10 závisí od vývojárov, lenže keď Apple vydá nový iOS, tak väčšina appiek je už odladených a tých pár zvyšných sa fixne behom mesiaca. Bety w10 tu už máme rok, final na 950/xl 5 mesiacov a ani len Edge poriadne nefunguje
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Po vyskusani Mi4c a konečne sviznom androide v rukách, tiež nvm či nepôjde WP do kytek.
Urcite pockam ako sa to vykrystalizuje. Popr. kým sa 820tka nerozsype.