lacne sluchadla k PC (hry) + stople k sansa clip
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
lacne sluchadla k PC (hry) + stople k sansa clip
zdravim zhanam neake lacne nausniky na CSgo a h1z1 nemusia mat mikrofon
a dlho pocumujem po novych vsonic-ach vsd3(54e) len neviem oplati sa priplatit za vsd5(79e) (oznacovane za best buy so far) ? konecne sa daju zohnat aj v slovenskych obchodoch za celkom slusne ceny podla mna cakal som viac
a ci vobec bude sansa clip zip stacit na vsd5 ? kamarat ma fioo M3 aby som nebol sklamany ked si porovnam
a dlho pocumujem po novych vsonic-ach vsd3(54e) len neviem oplati sa priplatit za vsd5(79e) (oznacovane za best buy so far) ? konecne sa daju zohnat aj v slovenskych obchodoch za celkom slusne ceny podla mna cakal som viac
a ci vobec bude sansa clip zip stacit na vsd5 ? kamarat ma fioo M3 aby som nebol sklamany ked si porovnam
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: lacne sluchadla k PC (hry) + stople k sansa clip
ja mam obyc razer kraken a som spokojny
- elementar
- Sponzor fóra silver
ono asi idem kupovat vsd5ky cize by som bol rad za co najlacnejsie k PC razerky uz su od 45 to je dost
tieto su hrozne kinder ale za tie prachy https://www.alza.sk/a4tech-bloody-g500-d2142180.htm?o=1
ono to aj ma daky priestorovy zvuk ci tazko ?
fakt to budem mat na hlave max 2hodiny do tyzdna
tieto su hrozne kinder ale za tie prachy https://www.alza.sk/a4tech-bloody-g500-d2142180.htm?o=1
ono to aj ma daky priestorovy zvuk ci tazko ?
fakt to budem mat na hlave max 2hodiny do tyzdna
ja som prednedavnom mal tiez taku dilemu, a nakoniec som kupil plantronics gamescom 388
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
- elementar
- Sponzor fóra silver
a na zaklade coho si ich vybral ?
a co na nane hovoris ?
dizajn je lepsi jak tie kolotocariny
a co na nane hovoris ?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ak nemusia mať mikrofón, tak jednoznačne v podobnej cene ako ten smažek, čo si linkol
http://sluchadla.heureka.sk/superlux-hd681/
http://sluchadla.heureka.sk/superlux-hd681/
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
tak hlavne na zaklade ceny(cca 25€+-) a dost dobrych recenzii, inak podla mojho nazoru su velmi pohodlne aj pri dlhsich hernych seansach a maju celkom obstojny mikrofon, zvukovo tak akurat na hry a obcasnu hudbu a serialy, resp. filmy.elementar napísal:a na zaklade coho si ich vybral ?
a co na nane hovoris ?
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
K PC za co najmenej penazi jedine Superluxy. Nejake Razere a podobne koniny, nestoja za rec.
A co sa tyka spuntov, tak vsd3 maju uplne iny zvuk ako vsd5.
A co sa tyka spuntov, tak vsd3 maju uplne iny zvuk ako vsd5.
- elementar
- Sponzor fóra silver
j co sa tyka vsonicov mam to nacitane o vsd3 vsd3s a vsd5
fajne no asi vezmem superluxy
ono dik za odpovede majk mi teda netreba a tie luxy vyzeraju byt fajn aj dizajn teda
fajne no asi vezmem superluxy
ono dik za odpovede majk mi teda netreba a tie luxy vyzeraju byt fajn aj dizajn teda
inak mam aj tie luxy doma a zvukovo su o triedu dva vyssie ako tie plantronics
Na tie VSD5 ale pozor, su ladene skor do vysok a niekomu to uz moze pilit usi. Hraju dost ostro. Uz sa ale pomaly zacina predavat novinka VSD5S, ktora by mala mat rovnejsi zvuk.
- elementar
- Sponzor fóra silver
superluxy dosli
necakal som tolko za 20 evri... super mi sedia... jedine co mi vadi je sykavost ta sa moze zahratim stratit ? zda sa mi ze na takych lacnejsich stoploch sa to zlepsilo casom
necakal som tolko za 20 evri... super mi sedia... jedine co mi vadi je sykavost ta sa moze zahratim stratit ? zda sa mi ze na takych lacnejsich stoploch sa to zlepsilo casom
Moze a nemusi. Zalezi aj z coho to pocuvas. Aj to na to ma vplyv.
Ked nie skusit inu verziu. Neviem ktoru mas, HD681 su v 3 verziach (681, 681B, 681F) ktore sa lisia charakterom zvuku.
Ked nie skusit inu verziu. Neviem ktoru mas, HD681 su v 3 verziach (681, 681B, 681F) ktore sa lisia charakterom zvuku.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ako pomôcť môžu aj iné náušníky, no to by bola investícia ako do samotných slúchadiel
iný model by mohol a nemusel pomôcť a ak, tak skúsiť 681B a ak nevyhovujúce vrátiť (ak si to nekupoval nejako na diaľku)
iný model by mohol a nemusel pomôcť a ak, tak skúsiť 681B a ak nevyhovujúce vrátiť (ak si to nekupoval nejako na diaľku)
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- elementar
- Sponzor fóra silver
to prezijem aj tak ich budem mat len intergrovanej...
pocuval som ich na sanse clip zip
diky overall som spokojny
pocuval som ich na sanse clip zip
diky overall som spokojny