AMD Grafika a aký CPU
AMD Grafika a aký CPU
Zdravím chcem sa spýtat pri kúpe desktopoveho PC a kupe AMD grafickej karty GIGABYTE R9 390X G1 WINDFORCE 2X Gaming 8GB je dobré kupit aj AMD procesor? alebo od Intelu? alebo radsej graficku kartu Nvidia a Intel CPU?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: AMD Grafika a aký CPU
silou mocou chces teraz kupovat 390X ? ja po poslednych skusenostiach so strix 390kou by som do amd momentalne nesiel, a uz vobec nie do amd procaku (mal som aj 9590)...
otazka je aky mas rozpocet a ako rychlo to chces kupovat kedze pravdepodobne su nove gpu za dvermi.
otazka je aky mas rozpocet a ako rychlo to chces kupovat kedze pravdepodobne su nove gpu za dvermi.
CPU ber Intel. 390X bude v pohode. Ale dolezite je, aby si nepodcenil zdroj a skrinu.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Počkal by som na nové GPU
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
co ty mas s 390 ? mne ide furt bez problemuquicky napísal:silou mocou chces teraz kupovat 390X ? ja po poslednych skusenostiach so strix 390kou by som do amd momentalne nesiel, a uz vobec nie do amd procaku (mal som aj 9590)...
-
- Pokročilý používateľ
nejak ma nebavilo mat uz doma grilovac co ide na 90stupnov inak skvela karta.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Mne to nejde Viac ako 75 a to mam auto fan a zvysene V
-
- Pokročilý používateľ
nehadam sa , kazdy podla chuti, proste strix je smejd... a hlavne mi vadilo,ze naraz mam pripojeny DP a HDMi a tym padom ram isla vzdy na plne MHZ, tj nepodtaktovalo sa ako gpu . tj aj teploty, voltaz atd
ono tá moja R9 390 kúri statočne, v mojej malej izbe kde je už aj tak dosť teplo s vypnutým radiátorom to vypeká jak besné, normálne cítim na nohách aj tvári ten teplý vzduch (karta ide tak na 75-78°C), čiže buď počkať, alebo zobrať nejakú bazár nVidiu
cpu určite intel
cpu určite intel
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
vzdy ked som mal amd gpu tak som v izbach nekuril:) mam radsej amd ale uz som na to nemal nervy:)