Android platforma na mobilné zariadenia, Wear OS platforma na wearables, povolená diskusia tiež o ďalšie kompatibilné systémy (RTOS/Tizen OS/Garmin OS/Fitbit OS)
Nevidím tu tému pre hry na android, tak skúsim založiť takú všeobecnú.
No jedná sa o nasledovné, síce moc s tým nie je čo poradiť, ale musím len niečo podotknúť.
Začal som drviť hry na Android na mojom Note3 a aktuálne mastím Brothers in Arms, keďže je na Google play aktuálne zdarma. Hra vcelku fajn, ale podobne ako aj napr. Real Racing 3 obsahuje skutočne dementný systém toho dobíjania "Power" položiek, pri ktorých keď vás viac krát zabijú tak musíte čakať aj pol hodinu neskor v hre kým vám ich dobije automaticky a to isté upgrade zbraní, prvý upgrade danej položky čakáte asi minútu to je OK, ale pri ďalších kľudne aj 15 minút !!. To môžte rovn hru vypnúť a ísť si dať kávu, dá sa samozrejme kúpiť zlato za reálne peniaze, ale príde mi to fakt čudný spôsob vyberania peňazí to mali dať tú hru za 5 eur a všetko odomknuté a nie čakať a čakať a čakať ... ach
Proste to celé kazí hrateľnosť. Pretože niektoré pasáže sú naozaj ťažké a keď vás zahlušia 3x to máte neskôr v tretej kampani 3x3 power buniek z 14 či koľko a zas čakať...
Naposledy upravil/-a fobos v Po 25. Apr, 2016, 11:19, upravené celkom 2 krát.
Xbox Series X... Samsung S24 ... AMD Ryzen 7600X, Patriot Venom 32GB DDR5 CL30 6000MHz, ASUS PRIME B650 PLUS, XFX Swift RX 9060 XT OC 16 GB, 1TB M2 SN7100 OS, 2TB EVO 990 PLUS DATA, SEAGATE 4TB HDD DATA, Corsair RM550x, LCD 27" AOC Q27G4XF
hoši, na iOS bola taká hra (neviem meno) kde ste mali hviezdu, ktorá generovala častice, tie ste potom mohli označiť a poslať vytvoriť novú hviezdu, resp. zničiť nepriateľskú, alebo zväčšiť vlastnú. zdá sa mi, že to celé bolo tak do modra
neviete ako sa to volá, a či je také niečo na Droid ?
dikes
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 13 mini PS5 Slim PC: in progress