Ovladač myšky warlord problem
Ovladač myšky warlord problem
zdravim vas kupil som si tuto myšku https://www.alza.sk/connect-it-warlord- ... ?o=1#popis mam stolny pc na doske https://www.alza.sk/gigabyte-78lmt-usb3-d502388.htm?o=1 pripoijim ju a nejde na ntb mi ide normalne je k nej aj cd ale tam nieje ovladač len nejaky program ktorym sa programuju tie tlačitka ale nejde ho otvoriť lebo mysku nenajde .... v spravcovi zariadeni je to unknow device s vykričnikom skusal som ho odinstalovať ale nič...subor ovladača je v system32/drivers/usbfilter.sys ten subor sa neda ani otvoriť teda nemam nato program kedže to je neznamy typ suboru ked som ho zmazal a znova pripojil mysku tak stale nič...ale vratil som ho tam lebo ked tam nebol tak ked som dal podrobnosti o ovladači vypisalo že sa nenašiel ziadny subor pre tento ovladač....aj som stahoval nejaky usb radič aj instaloval driver z cd od dosky ale stale nič....v ntb ma prvy šup šla nechapem poradite mi? som zufaly dakujem
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Ovladač myšky warlord problem
a skusal si aj iny USB port? davas to do SUB 3, ci 2? niektore veci nefunguju spravne v USB 3 porte
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Jasne ze som skusal vsetky usb porty aj 2 a 3 a nic...zacne rozpoznavat a potom unknow device ...zariadenie vo vlastnostiach hlasi chybu 43
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Potom ma len napadaju ovladace od mb alebo win
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
ak to robi aj v inom pc, je vadna mys.
co cakas od lacnoty connect-it? ale hlavne ze to ma super-duper-ultra nazov
co cakas od lacnoty connect-it? ale hlavne ze to ma super-duper-ultra nazov
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 19:26
aky win mas v jednom a aky win v druhom pc ? a tuto znacku volam connect-(sh)it vzdy chyba maly kusok na znacku ako a4tech a to je uz za malo penazi hodne muziky toto je nekvalitna lacnota...
Spoiler: ukázať
Windows 7 64bit na oboch...ja ntb neprotestuje tam ide ako normalna ina myska