Do 70 evroch max. Kompatibilita s iPhone je velke plus. Zaujali ma tieto:
SoundMAGIC E10M black
- onehdy som vlastnil model PL50 a bol som spokojny, zatial favorit.
MEE audio M6PRO Smoke
- vymenitelny kabel je super vec, zvuk asi bude horsi ako E10M
Ak by existoval nejaky model, co vydrzi aj vybuch granatu, tak by to bolo este vacsie plus.
Frajerka sa o sluchadla nestara tak ako ja
Stuple ako darcek
Stuple ako darcek
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Re: Stuple ako darcek
Vymenny kabel nie je nutne super vec. Niekedy stoji pomaly tolko co nove sluchadla. Oprava kabla je podstatne lacnejsia. To len tak na okraj.
Pro maju vcelku rovny, nudny zvuk, tak to na nejake modernejsie styly nie je. Zalezi aku muziku pocuva. A E10 nie su nejako extra konkurencieschopne sluchadlam za 70 eur.
Pozri Hifiman RE400. Su ale trosku drahsie. Jednak to velmi dobre hra, aj spracovanie je na urovni.
Pro maju vcelku rovny, nudny zvuk, tak to na nejake modernejsie styly nie je. Zalezi aku muziku pocuva. A E10 nie su nejako extra konkurencieschopne sluchadlam za 70 eur.
Pozri Hifiman RE400. Su ale trosku drahsie. Jednak to velmi dobre hra, aj spracovanie je na urovni.
ak ho uz mas pribaleny, tak je to fajn
a E10 by som nepodcenoval, Soundmagic dokaze vydusit vela z lacnych sluchadiel.
tie Hifimany si nastudujem, su ale kus nad limit, tak uvidime, ci presvedcia
a E10 by som nepodcenoval, Soundmagic dokaze vydusit vela z lacnych sluchadiel.
tie Hifimany si nastudujem, su ale kus nad limit, tak uvidime, ci presvedcia
PC -> Topping DX7 Pro+ -> Meze 109 PRO / Microlab B77
Ano, viem ze M6 pro maju v baleni 2 kable, a to sa samozrejme hodi. Pisal som to v tom zmysle, ze nema velmi zmysel vyberat len z kategorie s vymenitelnym kablom.
E10 je uz dost zastaraly model a na tie najlepsie modely vo svojej cenovke (a ani v nizsej) uz proste nema. Vo svojej dobe patrili k spicke, ale konkurencia je uz dalej. A v porovnani so 70€ sluchadlami uz vobec nie. To je uplne ina uroven. E10 sa uz fakt neoplati kupovat. Hlavne v Cine je kvantum podstatne lepsich, a pri tvojom rozpocte o to viac. Uz aj niektore modely KZ do 10 eur hraju lepsie ako E10.
Napr. tie Hifimany su o niekolko urovni inde.
E10 je uz dost zastaraly model a na tie najlepsie modely vo svojej cenovke (a ani v nizsej) uz proste nema. Vo svojej dobe patrili k spicke, ale konkurencia je uz dalej. A v porovnani so 70€ sluchadlami uz vobec nie. To je uplne ina uroven. E10 sa uz fakt neoplati kupovat. Hlavne v Cine je kvantum podstatne lepsich, a pri tvojom rozpocte o to viac. Uz aj niektore modely KZ do 10 eur hraju lepsie ako E10.
Napr. tie Hifimany su o niekolko urovni inde.