Mrznutie pc
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Mrznutie pc
Obcas,tak raz do tyzdna mi zmrzne pc pri hrani. Vzdy to sprevadza hrozne skripanie z reprakov..obraz zmrzne..s pc sa neda nic urobit
tipujem to na dva komponenty.
Zdroj (corsair hx520..ktory ma uz 8 rokov)
alebo rovnako stara zvukova karta (creative x-fi xtreme gamer pci)
Co myslite ? obidvojo sa mi vymienat nechce..
tipujem to na dva komponenty.
Zdroj (corsair hx520..ktory ma uz 8 rokov)
alebo rovnako stara zvukova karta (creative x-fi xtreme gamer pci)
Co myslite ? obidvojo sa mi vymienat nechce..
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Re: Mrznutie pc
to ksôr vizera na zvukovku podľa mňa jednoducho ju vytiahni a zadrť na integrači a uvidíš či to bude padať
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
tiez si myslim..na integrovanej pocujem kazudy pohyb mysky v reprakoch
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
jaj mam repro dokonca cez filter zemniacej slucky..bez neho to bzucalo aj na sound blaster..teraz to ide ok
takze zacinam uvazovat nad kupov novej zvukovky..
neviem sa rozhodnut medzi creative a asus...asi si na to zalozim vlastnu temu
takze zacinam uvazovat nad kupov novej zvukovky..
neviem sa rozhodnut medzi creative a asus...asi si na to zalozim vlastnu temu
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Radsej najprv si vyskusaj ci je to kvoli tej zvukovke, temu nemusíš novu zakladať, jednoznacne asus.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
nemam to ako vyskusat..mne zmrzne niekedy len raz za mesiac..tento rok sa mi to stalo tusim 3x..
- spencer
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Aj tak by som frcal na integraci. VYdrzim tri mesiace ak to nepadne ani raz mam to skoro naisto jasne .
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
per : mas nataktovanu 6700k a k tomu nataktovanu R9 390 ... fakt si myslis,ze HX520w ,je vhodny zdroj ? ved ta zostava v peaku musi zjest cez 400W jak nic (co podla mna pre ten zdroj 8 rocny neni zrovna lahoda)... mozno by som postupne isiel tymto smerom
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
spencer,pisem to tu druhy krat..integrovana je na hovno..zjavne to niekomu staci k zivotu ,ale mne nie
qicky..mam mierne taktnutu len 390..neberie mi to viac ako 400€ z toho zdroja..zdroj ma este rezervu..ale uz je dost stary,cize to moze byt aj ono..preto sa pytam
mozno niekto ma podobne priznaky..
kazdopadne,zdroj budem kupovat tak ci tak..uz riskujem ,ze moze zobrat z osebou cely kopm
qicky..mam mierne taktnutu len 390..neberie mi to viac ako 400€ z toho zdroja..zdroj ma este rezervu..ale uz je dost stary,cize to moze byt aj ono..preto sa pytam
mozno niekto ma podobne priznaky..
kazdopadne,zdroj budem kupovat tak ci tak..uz riskujem ,ze moze zobrat z osebou cely kopm
-
- Pokročilý používateľ
ked ti pc zamrzol so zvukom /tj neprijemny zvuk z reprakov,nejaka slucka posledneho prehravaneho ,nemusi to mat nic spolocne ,mne takto komp zvykol zamrznut s 390kou ked bola OC, tak isto ked bolo moc na hrane OC cpu ... u teba to prave moze byt so zdrojom
520w zdro 8 rokov ,dajme tomu ucinnost 80% = 416W (ak boh da) , k tomu odrataj 8rokov ... no podla mna to je extremne na hrane a pokial ti to zamrzne prave pri hrach a nie len tak ,podla mna mas vinnika:) mozno aj W rezerva nejaka je,ale zober si ,ze nemusi mat dost silnu napajaciu vetvu a podobne...fakt neviem, ale podla mna je to na amd malo, stock zerie jak prasa,aj par desiatok mhz hore je narast W dooost znacny
aby pc mrzol koli zvukovke este som to sice nepocul,ale mozne je vsetko, skus ju vo wine zakazat v spravcovi zariadeni a uvidis
520w zdro 8 rokov ,dajme tomu ucinnost 80% = 416W (ak boh da) , k tomu odrataj 8rokov ... no podla mna to je extremne na hrane a pokial ti to zamrzne prave pri hrach a nie len tak ,podla mna mas vinnika:) mozno aj W rezerva nejaka je,ale zober si ,ze nemusi mat dost silnu napajaciu vetvu a podobne...fakt neviem, ale podla mna je to na amd malo, stock zerie jak prasa,aj par desiatok mhz hore je narast W dooost znacny
aby pc mrzol koli zvukovke este som to sice nepocul,ale mozne je vsetko, skus ju vo wine zakazat v spravcovi zariadeni a uvidis
- Thunderbolt
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 02. Apr, 2009, 18:55
Pokiaľ viem naše zdroje majú silnejšie vetvičky ako henjaká Evga 600B
CPU: AMD Ryzen 9 5900X CPU Cooler: Scythe Fuma 2 MB: MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI GPU: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 6900XT 16GB RAM: Crucial Ballistix 4x32GB 3200 Mhz Cl 16 SDD1: Samsung 980 Pro 1TB SSD2: Samsung 980 Pro 2TB PSU: Corsair RMx 750 CASE: Fractal Design Meshify S2 Dark TG LCD1: LG 34GN850 LCD2: EIZO EV2450-BK OS: Windows 10 Pro 64-bit DAC/Amp: Schiit Hel
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
zdroj som prave kupil 750W cize tuto vetvu uz neriesim..
zvukovku som spomenul preto,ze creativ a ich shitne ovladace na w10
uvidim
zvukovku som spomenul preto,ze creativ a ich shitne ovladace na w10
uvidim
-
- Pokročilý používateľ
hovorim o zvukovke neviem ja pouzivam vylucne integrovane a nikdy som s nimi problem nemal mam to pripojene na z906 a kraken sluchatka...a ziadne problemy s rusenim a podobne. daj vediet ci ti to pada.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
to si asi nemal behringer repraky..tie chytia aj funradio