Tie
Case Labs bedne sa mi naozaj dost pacia, ale ta cena to momentalne zabija. Uz som naskladal pocitac za 2277,- € a este tam nie je grafika, blok na grafiku (obe do buducna), radiator a nejake diely vodnika, myska, a pod. Necham si to ako taky maly sen do buducna a niekedy, ked uz budem poznat chybicky novej zostavy, snad kupim taku bednu, prelozim creva do nej a zaroven odladim odhalene nedostatky.
Medzicasom som si pozrel aj ten
Lian Li. Nanestastie, musim povedat, ze maju velmi malo veci pre mna. Hlavne ma tam (celkom autisticky) odradzaju nejake detaily na roznych bednach (napr. krytka na USB portoch, 5,25" sloty z boku). Su to proste detaily, ktore mi dost vadia. Pacila sa mi napriklad
PC-A76 alebo
PC-A79 (na ktorej tie predne zaslepky neposobia az tak zle, ked su perforovane; neviem preco). Ale cital som si aj nazory ludi, co si tieto konkretne kusky pokupili a neboli uplne nadseni. Mozno nejake lacne cost cutting modely od Lian Li.
Ta
Thermaltake Suppressor F51 ma zase
v recenzii na KitGuru medzi zapormi napisanu marginal build quality a toho sa tak trochu bojim. Presne nemam rad taky ten flimsy plech, co sa kruti, prehyba a diely ledva licuju dokopy po zlozeni.
Naopak, viac som si cital o
NZXT H630 a stale som na nu namotany. Uplne najlepsie video s recenziou, co som nasiel,
je toto srbske. Naozaj kvalitne video. Dobry obraz, dobre podanie informacii, dozvedel som sa vsetko a este viac. Paci sa mi na nej ta citacka kariet a vypinatelne osvetlenie zadnych portov dvomi LEDkami. Blbosticky, ale take male napady potesia. Videl by som to teda asi na tu NZXT H630 na teraz, ak neodhalim nieco zasadne lepsie. Trochu mi robi starost ta nizka cena, ale budem dufat, ze spracovanie je dobre (vacsina ludi aj recenzentov sa zhoduje, ze je). Mal ju uz niekto v rukach?